Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitajte dejtonski sporazum pa serite. Inace imam jeftino aparata I traktora
piše da nema zajedničke vojske ni suda bih kao niti tužilaštva i mnogo toga.
Nema ni UIO, pa vam ne smetaju pare od PDV-a, i to dobijete vise nego sto bi trebalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovo je samo pocetak ukidanja entiteta rs. Palite traktore, oluja se sprema.
dok se slegne.. bake ce da trazi novi naziv manjeg entiteta.
@drinsky1 drzava u sitno nikad nije molila...ja tebe molim da das glas za oba . :))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nije dobro za BiH? A zbog cega ?
Jarane cetnici ste i to je to pomiri se s tim, nema nista od toga jer ako ga raspisete ide REFERENDUM O UKIDANJU te cetnikalije!!! SAMO NORMALAN NAROD TREBA DA ZIVI U BIH i da je ocuvamo jedinstvenu i kakva jeste najljepsu na svijetu... i pricajte o skolovanju djece, sportu, manifestacijama a ne kao maloumni, sto i jeste, da razvalite i ovo malo kulture u BiH. Bildaju se mladi vani pa kad se vrate bice zanimljivo, malo pripazite, upoznajemo i mi investitore, ljude zanimljive i sl. ;)
haj ne dipr Borenoviću
Gospodine Borenovicu ti si jedan obicni konj.
prijavi se na ispuni mi želju pa čekaj dok dodjes na red
Bilo bi dobro da samo Ustavni sud ispunjava zelje Bakira Izetbegovica, to rade svi sudovi. Referendum je svakako neustavan, treba Bakir-Seku, Dodika-ronhila, Ivanica-posumljacanje, Fahru Pudlicu, Dragana-Hacijendu i Komsica-Rusim sve za pare, odmah pohapsiti.
A ti si Branislave dijete u koži odrasle osobe koja ima sijede na glavi a još uvijek kuka i žali se baš ko maksum. Idi odrasti i prestani se žalit kao kad ti stariji brat uzme igračku a ti brže bolje trčiš mami i uplakan se žališ na njega.Kad češ mentalno sazrijet?
Đikane, ne mješaj Hrvate u ovo!
Kao i kod vas Borenovicu vlada jedan covjek Dodik a vi svi ostali njega slusate. Isto tako ustavni sud slusa Bakira. 1 za 1
Ne samo Izetbegovića, već i Vučuća. " referendumu RS" je tek deveta informacija na jutrošnjem Dnevku RTS. Pametnome je dovoljno!
svaki srbin krivi bakira svaki bosanac dodika hrvati neutralni tj.pametni pravite 10 km autoputa za 10 god.radjate djecu zasto da ratuju il da zive bijete jedni druge bez razloga napredujete ko ciro u odnosu na citi voz nikakvog smisla za zivot i jos slusate ove politicare dokle otrijeznite se zivot je jedan
Šumu formirali( kasnije se pokazalo i dokazalo ) , največi ratni zločinci posle 2 Sv.rata , osuđeni na višedecenijske i doživotne robije , koje izdražavaju po svetskim kazamatima. I da nema odluke Suda , valjda je nezamislivo svkoj normalnoj ljudskoj pameti ,da takav praznik ne može biti slavljen , pogotovo javno i u sredini u kojoj žive i drugi narodi , koji su bili direktne žrtve takve zločinačke politike... Slede vam krivične , apsane , sankcije , ...bankrot...
Balijo, znamo da bi ti volio to sto pises, ali nije tako. Pocinju Srbe da slave na zapadu kada vide sa kakvom stokom su imali posla.
@Raskrinkavac1 Četko , s dna kace ...( jer tako se označava onaj smrad od čoveka koji ne zna kulturno i argumentirano razgovarat) Tako vas slave na zapadu , da vam se omladina koja je listom napustila šumu( i svaki dan je napušta -samo pogledaj istočnu Hercegovinu , jad i beda , pustoš) , dakle omladina vam se na zapadu crveni od stida kada ih domačini upitaju ko su im bili očevi i braća....
Zar je ovo samo pitanje Dodika i Bakira? Majmuni.
predsjednice pdp-a Kao prvo mislim da kao intelektualac bi trebali puno rjecitije da se izrazavate, drugo, kao politicar bi trebali koristiti politankantiskije rijeci a ne izjave da SDA ima tamo neke ustavne sudije. Mogli ste reci da se "pristrasne odluke" ili "neocekivane odluke" ili mozda "skandalozne odluke". Ovako ste samo dokazali koliko ste uopste "pismeni" i kao takav jako los politcar. Nije ni cudo ste opozicija.
@Ja Jesam Alien Intelektualno sposoban sigurno jesam i da znas da godisnje zaradjujem cifru od zadnjih 5 nula. Da li ti je to dovoljno. Ako nije onda jos jedan podatak o meni da radim u inostranstvu kao Manager u jednoj inzenjerskoj prrojekantskoj companiji. Zato sto sam u inostranstvu radim na keyboard - u koji je na engleskom jeziku. Da, znam i engleski. Da li ti sada jasno zasto nisu nasa slova ukljucena? Po tvom komentaru se vidi da ti svakako nisi i da ti je kultura jako sirova, nazolst!
@Ja Jesam Alien ...po islamskim SDA-pravopiscima, Senadinu, Djevadu... više nema Č i Ć... evo najavili najnoviji 10-tomni rećnik bošnjačkog jezika!?
Odluka ustavnog suda specificno odluka dva clana is Srpskog naroda govori da oni glasaju po etnickoj pripadnosti a ne po zakonu. Ako ista odluka dokazuje da samo Srbi vrse politicki pritisak na svoje sudije u ustavnom sudu da donose odluke koje su u intersu Srba a ne da zakon tumace po sustini zakona. Ipak su svi ostali zakljucili da je odluka pravna...