Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goodbye genocidasi, na Drini izujte opanke, ovaj put necete ni traktorima :D
sprdaju se glupostima i stvarima koje ne mogu promjeniti dok narod jedva sastavlja kraj s krajem...bolesna balkanska glava
Svi su isti, samo je razlika ko je pozicija a ko opozicija.
Kako bi bilo kad bi Srbija ušla u Rusku Federaciju. Da li bi oni imali neke prednosti, ekonomske sigurnosne??? To je kod njih isto opcija.
Borenovicu ti si lokalni politicar, zamoli Ivanica na obuku koju godinu. Da se razumijemo nisam ni za jednog od vas.
Borenovic kenja.. pa bosnjaci nemaju svoje bosnjake u bosnjackim strankama a da imaju u pravosudju i institucijama.. bosnjaci ne pitaju pametne ljude medju sobom za savjet nego se povode za idiotima ... a niko ih ne moze ujediniti ko ove nabrijane chedomirske budale ..
Jedino ako su i stranci u SDA...kakva vam je to prica
Eto, najbolje da i Bosnjake skoline iz suda. Da mozete sa Hrvatima razjebati i ovo sto je ostalo. Gadi mi se, valjda je to i cilj!
Problem je nastao kad su našim pametnim ljudima dali da glasaju.
Pa i vas Tegeltija, kako li se vec vabi, je ko biva nestranacki kadar, pa neki dan izvali da ne djeluje po pravu, nego kako mu se poruci iz smrdske...
Ovo se od rasprave o stranim sudijama pretvori u raspravu o sudijama Bosnjacima
Dobili ste mali prst a i vi hocete cijelu ruku, e nece moci!
Želim javno uputiti čestitke sedmorici delegata koji su izradili i uputili ovu apelaciju i omogućili veliku pravnu pobjedu za državu Bosnu i Hercegovinu i sve njene građane. A to su: 1. Dževad Mahmutović 2. Džemaludin Šabanović 3. Muris Čirkić 4. Alija Tabaković 5. Mihnet Okić 6. Faruk Đozić 7. Ahmet Čirkić. Ove ljude trebaju naredne generacije Bošnjaka slaviti i hvaliti, jer su odbranili u miru drzavnu imovinu i zemlju u Entitetu RS da je genocidassii nezakonito ne prisvoje.
HVALA SDA MORALI SMO NEKI KORAK NAPRAVITI KA UNISTENJU RS
Jel de sto ne kazete ne nasjedaju na vaše mutne igre,jel de problem se pojavio kako ne mozete vi kako hocete,BOSNJACKE STRANKE ZBIJ TE REDOVE VRIJEME JE BRANIT SVETINJU MAJKU BOSNU,MANI TE SE SITNI INTERESA I NE OSTAVLJAJ TE PROBLEM ZA NASU DJECU NEGO DA SE TOME KONACNO STANE U KRAJ MA KAKO GOD DA SE ZAVRSI
@libero ...jazavac jedan...pa ti si nepismen
Dayton klinicki mrtav i samo zavisi koliko dugo ce biti na aparatima. Vrijeme je je za novu BiH i vi to u Banja Luci sigurno necete razrijesiti, ali neka ste inicirali pocetak novog razdoblja za drzavu BiH u kojoj je RS stvorena nasilnim putem i kao takva pravila je velike probleme za opci prosperitet cijelog regiona uz svesrdnu podrsku zvanicnog Beograda. Nova BiH ce biti gradjanska drzava bez RS i to od Une do Drine od Save do mora.