Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prcanje medju djikanima-neprocjenjivo!!!):::
Sreća pa kod vas idila. Ali je važnije da je komšiji loše, nego što bi tebi trebalo biti dobro?
Ljudi koji laziraju cijelu povijest, koji sve moguce presude negiraju, kazu ne treba nam lazan i netacan popis stanovnistva..zaista treba biti debelo bez karaktera i tako nesto izjaviti.
kada tako priznajes pola ti se prasta, holday in nacija :)
sve institucije u manjem BH entitetu su najobičnija farsa, dok tzv predcjednik ima dokazan PTSP
Nista necete moc uraditi da sprijecite objavu popisa stanovnistva,samo mozete izazvati proteste ...dzaba gubite vrijeme,sto prije svatiite da ovaj put to nece proci bolje po vas.
kako mislite "ne idete" ? biće prasetine s ražnja..
iz ličnog odgoja, mislim uzgoja
Bravo Borenovicu, imajte dostojanstva ne izigravajte poslucne kucice da mu idete na noge kad god mu se prohtije.Da mu ne trebate ne bi vas zvao.
Razmotrite opciju Exita u Novom Sadu.
NORMALNO DA NEIDETE NA SASTANAK KOD DODIKA JER JE NAMAGARCIO IVANICA😂😂😂