Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kud neosta i bez te ruke gori je onaj ko ti dade to mjesto ima boga još malo si tu pa te nema mozes u šehide tu ti je najbolje borci nedajte ovakvim pacovima na ovakve pozicije borac bih
Mogo bi ti jarane ostat i bez druge ruke kako si kren\'o. Vazno je da si svoje sincice po austrijama odskolov\'o sa ledja onih koji su pravili drzavu pa sad malo saras sa izjavama smrdo jednoruki.
ma jebi im mater više..fala meni samome što sam i pored rana sposoban da se brinem o sebi.
Udruženje „Front“ oštro osuđuje ponižavajuće mjere, koje kriminalizirana Vlada Federacije BiH poduzima protiv pripadnika boračkih grupacija u ovom entitetu, a pod izgovorom prevazilaženja recesije. Dovođenjem u pitanje egzistencije najbrojnije grupacije u Federaciji, banditska Vlada čini presedan neviđen u demokratskom svijetu, te na svirep način ispoljava sadističke sklonosti prema građanima. Mjere koje uvodi pripadnik organizirane kriminalne grupe Zahid Crnkić i više su nego ponižavajuće, posebno kada se uzmu u obzir enormno visoka primanja njegovih kolega, te članova svih zakonodavnih i izvršnih tijela u Federaciji BiH. „Front“ poziva pripadnike svih boračkih grupacija u Federaciji BiH da se odlučno suprotstave namjerama vladajućih kleptomana da se, praveći od njih još veću sirotinju, sami bogate i ugodno prevazilaze recesiju uz mjesečna primanja od nekoliko hiljada maraka. POCELO JE :))
Pa prije mjesec dana su nam trebale biti uvecane invalidnine za taj procenat, ali kazu nema para, pa nek nam sad odbiju te pare sto ih nema. Mada mislim da se to nece zavrsiti na ovome. Bice ovdje belaja.
imaju i od čega odbiti baš im je velika ta naknada + što su ima uveli da preko elektonskih kartica to podižu pa im i banka klempu opali + ovi če im uzeti 10%(vjerovatno zafalilo reisu Ceriću za rezidencije koju pravi) pa kad se bolje razmisli možda bi bilo najbolje da se oni i odreknu te bijedne naknade možda Ceriću je potrebnije šta če jadnik nema pa pravi građevinu od cca 10miliona -sitnica
Dje ces bolan na budzet Svrakicima i inim... Pa ljudi se borili, bolan, bolan...
opa, krenulo je krenulo!!! samo udri!!!