Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nikakvi to borci nisu, to su obicni alkosi.Kad bi im Dodik povecao samo boracki godisnji bar 20% ne bi se vise ni bunili.
TAČno je da su ubijali... ali to im je dala međunarodna zajnedica... Zapad... Dejton.... Izetbegović je svi znamo pod pritiskom Holbruka i bagre potpisoa Dejton... i šta sad ...... stvar je bila... nažalost.... djelimo državu i domovinu sa takvima a to nam je servirao moćni Zapad...... oa nek sada protestuju i jebu s emeđusobno... kao znaju i umju.... Niti su oni protestovali s nama niti ćemo MI s anjima..... ali treba biti realana... kakva su to oni prijetnja za RS..... stotinjak ljudi... hiljau...pet hiljada..... pa DODIK priča nebuloze...... koje ni malo djete nemože prokuhati.....
Progledali i ovi borci da Dodo čuva voju fotelju .....napokon
ne,nismo,zao mi je
Ti svakako nisi ni bio borac !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DOKLE GOD JE NA VLASTI DODIK DOBRO CE BITI HRVATIMA I BOSNJACIMA A SRBE NI NATO NIJE GAZIO KO DODIK ZATO NE DIRAJTE MILETA
Jebem i vas i Dodika !!
hebe mi se i za ovim borcima i za dodikom,i jedni i drugi cetnici
Evo upravo sam procitao izravna javna poruka od "Dode" odakle dolaze ti agresori na RS-a. Naime nalaze se u Hotelu na drugom spratu u Tuzli...i rade svakakve stvari :D Dodo je oficielno prohlupo...Dijagnoza: Sizofrenija! Raja Pogledajte Link: "http://freshpress.info/index.php/politika-vijesti/bih-politika-vijesti/9365-dodik-zna-znamo-gdje-je-centar-moci-u-hotelu-u-tuzli-na-drugom-spratu"
Tko ono maloprije reče da tipka sa tog sprate? čik da vidim sada :)
Strani plaćenici. Ako mogu da protestuju, mogu i da rade. Samo lijenim ljudima je lakše protestovati nego raditi
Ista govna na vlast I u RS-u i Federaciji al bas ista govna...
Drug sve su ista govna!Bilo je ratni zlocinaca i u nasoj armiji koji se stidi svaki posteni borac stidi!