Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Tuzli mjesecima ne znaju što ne radi mamograf ----je li to pomoć ----ovo neko organizuje ko stoji iza ove industrije i plastičara doktora -----kažu 1300 žena oboli u BIH iiiiiiiiiiiiiiako nemaju šoldi umiru -----mnogo se hoda ---veliki je stres a žena nema psihologa ---vele po sistematizaciji bi trebale imati ali im neki nedaju ----a kemoterapija ---lijek da ti olakša košta 55KM-------a perike su najjeftinije sa svim dodacima 250 KM ako nađeš a umjesto da svaka žena dobije besplatno-periku-lijek za kemoterapiju-psihologa-vještačku dojku do rekonstrukcije uključujući i to besplatno ODMAH PRI OTKRIVANJU RAKA -----TO JE POMOĆ-ŽENI-SUPRUGI-MAJCI-SESTRI NENI-A SVE DRUGO JE ŠUPLJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ima sad onih što slikaju sise u 122232 poze, računajući kombinaciju sa golim dupetom, da ukažu na rak dojke.. i sve je to normalno. kučke na tuđoj nesreći traže svojih 5min slave.
što ja? http://www.index.hr/hot/clanak/one-jako-vole-dan-bez-grudnjaka/777173.aspx
kao dobrovoljac, javljam se da prepipam sanju dolezal, da vidim ima li kakvu izraslinu na dojci....eeeee koliko sam puta ga bacio na nju...((((
jbg...nisam pedofil...meni starke...ja ne biram
ovo je meni tupava cinjenica: vise muskaraca umre u jednom mjesecu zbog raka testisa nego zena u jednoj godini od raka dojke. i svugdje se odrzavju ovi sastanci za borbu protiv raka dojke za zene, ali sta je sa muskarcima??? je li to onj svijet gdje su muskarci i zene jednaki o kojem sam toliko puno cuo???
@Kurati Turcin. jer ce sada doci lude feministkinje i iskritikovati "seksisticnog muskarca"?? ja, znam i jedva cekam