Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi jadni borci su najvise izvarani od strane SDA, čak je to Tihić i priznao pred kamerama...konačno treba neki jedinstveni zakon usvojiti
Vidjet ćemo hoće li SDA opet blokirati donošenje ovog zakona? glasanje će pokazati ko je za naše borce a ko protiv
Koa sto vec rekoh bruka i sramota,da pripadnici HVO-a imaju tri puta veca primanja od invalida i porodica sehida,i demobilisanih boraca.Generale i ostale necu ni da spominjem jer najlakse je bilo u ratu sjediti u stabu hladit jaja i komandovat sa sigurne udaljenosti.Cast izuzetcima koji su se stvarno i borili.Zar neko misli da ce im proci ovo neusvajanje zakona,ako MMF ne odobri pare nijedna od ovih ugrozenih kategorija sa umanjenjem 40% nece nista ni primati,e onda ce da bude bosansko proljeće,ljeto,jesen i zima.Jos malo pa ce i invalide iz RS-a nagradjivati sto su pucali po nama kao sto rade sa HVO.Ko god je ovdje dosao da nas napada,protjera,otima i etnicki ocisti treba ga nagraditi,bagro politicarska sta ste dozvolili.
Obzirom da SDA ima interes neizglasavanja ovog zakona, čisto sumnjam da neće vrbovati ostale podanike u domu da glasaju protiv donošenja. A neka borci onda razmisle ko im želi istinski pomoći a ko ne
Previse je samoprozvanih generala iz SDA, kojima ovo ne odgovara, tako da ce oni sigurno opet biti protiv, da i drugi steknu ovu privilegiju.
Dace vam aha, treba ih napasti i zahtijevati da ispostuju one koji su se borili da bi oni mogli krasti. Inace, pogledam dokument, ratnom vojnom invalidu i nosiocu priznanja iz odbrambenog rata, traze da vrati 3000KM koje je vise dobio u ime licne invalidnine za period 2006-2009 Znaci davali mu mjesecno 90KM invalidnine i sada hoce da im kao vrati te 3000KM jer je vise primio nego je trebalo! Jebo im ja mater zbog ovoga su na*** da kradu i otimaju onome ko je ginuo za ovo danas. Da li je ova informacija poznata javnosti? Da traze povrate novca od invalidnina majku im *** seru se na sve sto vrijedi u ovoj drzavi, a ako traze nazad otkuda vam pamet da mislite da ce vam penzije dati.
Pitanje je da li pojedincima odgovara donošenje ovog zakona, naročito pojedincima iz kriminalne SDA elite. Brzo ćemo dobiti odgovor....a onda će borci vidjeti ko istinski zastupa njihove interese.
Pa odavno je vec poznato da SDA ne gleda protiv cega glasa vec je uvijek protiv samo sa jednim ciljem a to je blokiranje rada...Blokiranje bilo cega sto parlamentarna vecinazapocne...Blokirali su i ovaj zakon a jos su neke lazne generale nahuskali da protetsuju protiv zakona....Bagra je to ogromna.
Jeb.m te usta pogana, dudak i vaha ti lazni generali.....
Ako opet SDA ne zezne stvar kao prosli put!
naravno da treba usvojiti jedinstvenio zakon i ne dozvoliti da se manipulise borcima pred svake izbore kao sto je to SDA do sada radila a i danas to radi radi svojih stranackih interesa