Vlada KS ispunila obećanje
0
Borac Armije RBiH Ćosić odustao od samoubistva
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar treba da pokusa samoubistvo,da bi problem bio rijesen:/
zalosno...!zalosno je to kako i koliko racuna vodi ova vlast o bivsim borcima, koji su na linijama dali svoje zdravlje, bubrege, da bi ovi sad mogli uzivat u svojim foteljama. koliko je njih na ulici ovakvih poput sabahudina?! ncncnc ... sto ce se organizovati da prikupe pare za japan, bolje nek im fino dostojanstveno vrate te pare, a mi cemo svi (cc 1000000 gradjana) po markicu i napravit fond za nase gradjane, pa da konacno sami sebi pomognemo!
je..bem ti mr..tve !!!!!!!!! MAMICU TI NA OGROMNU KOBASICU BOSANSKU ;))
...javi ako ti zatreba upaljac ili sibica...da te malo \"poguram\"!!!!
Svaki oruzani konflikt je isceniran iz jednog cilja, samo jednog, da se bagra obogati a naivni \"patriote\" pljuju svoju krv. Sledeci put, kada vas navuku da se mlatite za ljiljane ili krstove, mucnite malo tom bosanskom \"bukvom\". Ja prepoznam lopurdu i politicara na sto metara.
Doniram kasikare slicnim slucajevima pomislite samo koliko njih nema za benzin na ovoj krizi
Zalosno, a nije jedini borac da je na ivici egzistencije - bilo bi ljudski da se pobrinu o ovim borcima a ne da cekaju da dodzu do pomisljanja na samoubistvo..
Nama je reko nas Aljo Izmetbegovic da cemo jedemo zlatnim kasikama a sada zivimo ko prosjaci zasto smo se borili da moram da spavam u bunkeru kriv je Zlatko Galumdzija sto je sve pokro
Imal makar pozlacenih kasika ??????
Meni je zao reci ali Cosic je prevaren prvog dana kada su ga gurnuli u rovove da se bori za interese onih koji mu danas navodno zele olaksati muke. Svi vi borci ste prevareni i ispali levati. Pogledajte samo kako vasi poslusni komandanti dizu vile i salju djecu u inostranstvo. Lazu nas da smo dobili rat misleci na to da su oni dobili u ratu. Cosicu zao mi je ali opet ce te prevariti ko i sve nas.
Sad kad vam krenu i ostali...
Provala
...zato tihic ima 5 stanova, sto se u javnosti zna, a koliko ima jos, saznat ce se dok im jos pukne u ce tni ckoj SDA! Cosa brate, pa ajnadzica zazezi i ministarstvo odbrane svejedno ih vecina iz tihiceve minhenske brigade a ne sebe,haram je na sebe!
zaždijem ti ga gospođi mami,velikoj srpkinji
@Mujo, i ti i svi taki ko ti bez obzira kojoj sekti pripadate,siroke vam granice Bosne i Hercegovine!!!!!
hajmo svi sutra pred KS... :D
Skonto Cosa da mu je deda bio Srbin i da se ogrijesio od pretke sto je bio u vasoj vojsci i zato je htio da se zazdije.