Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim sam vidio samo ćiriliću, nekako nisam više iznenađen :/
definitivno za bosnjake nije drzava i dvije ovce da im das da cuvaju jednu bi do podne "izgubili"..na svijetu ne postoji pohlepniji i prevrtljiviji narod, narod koji se krije iza vjere a u dusi pogan (cast pojedinim ali su manjina)..
@SuperBolaBola1 mi imamo drzavu bosnu i hercegovinu i velika smo vecina u toj nasoj prelijepoj drzavi. i sve veci i veci prosjek je nas bosnjaka u ovoj drzavi. ekonomijom rasturamo druge manjinske narode koji se masovno iselise iz bosne i hercegovine tako da cemo mi za 20 godina ciniti minimalno 70% stanovnistva jedine nam bosne i herccegovine. a hvala dodiku sto nam govori kako treba prema dikanima da se odnosimo .