Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove Žera pjeva u kampanji! FUJ! Kako ih nije stid rasipati se novcem, dovoditi propalog Žeru i sastav tru(h)la jabuka (DA Tru(h)la jer je prava Crvena Jabuka nestala 1991. kad je Zlaja Arslanagić otišao iz benda, mada je po meni jedina prava Crvena Jabuka ona iz 1986. sa pokojnim Draženom Ričlom i Aljošom Buhom) da ih prati, dok ovamo hiljade ljudi bez krova nad glavom i bez osnovnih sredstava za život! Ima li narod imalo mozga? A vidi ovih "omladinaca" što mašu. Beskičmenjačka stranka uhljupa i kriminalaca!
Nebi se ofiro na ovom busu, a sef mi u muriji nema tih para. Taman da mi daju milion.
Kada će Damir Čardžić lični reketaš porodice Lijanović biti lišen slobode?
Hoce abd, kad tad pasce oni svi ko kruskice. Samo da se vlast promjeni.
kobasicari ce jedino dobiti glasove ako budu davali opet po 100 markica !
Mrs iz Sarajeva , dosta nam je ovih seljaka sto nam ih je SDA na kosti natovarila . U svoju kasabu pa tamo vladajte .
Majstore, moze zadnja!
...toliko ste zanimljivi da vas juče ni sarajevski ulični psi nisu "konstatovali"...mogi milit kako je glupo mahat iz busa a niko ni da vam opsuje...
Ovi misle da je sve lako kao vozati se na ovom autobusu.