Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skutori koji i dalje zive na racun Bosnajka i ne placaju apsolutno nista ovoj drzavi, pocevsi od poreza pa sve do rtv takse, traba da znaju da se kamenje izuzev u posebnim okolnostima ne moze jesti. Kada bi se otarasili tog parazitskog svercerskog soja skoncentrisanog u nekoliko zapadnohercegovackih opstina, FBiH bi za kratko vrijeme prodisala! Ovako Bosnjaci rade, sve placaju, pa i najmanje obligacije prema drzavi od koje realno nemaju nista, dok sverceri iz kamenjara svercaju, nista ne placaju, ali zato koriste pod krinkom ugrozenosti sve moguce podsticaje od drzave. Pogledajte samo koliko je gdje podsticaja otislo npr iz Ministarstva poljoprivrede (95% u kamenjar), ali i drugog drzavnog novca.
Daj Ljubiću mani se šuplje,koliko je tebi stalo do Hrvata u BiH jasno kazuje tvoja prošla ministarska funkcija,ti kao ljekar-ortoped si se postavio za ministra komunikacija BiH.
Sta prica ovaj lik, pa On je licno zaposlio svoju rodicu u federalnu vladu, a akzu da je prije rata bila revizor u tramvaju! I onda ce nam On da formira vlast. Nemoj da ti skocim za vrat Ljubici
E vidi jakog političara jadna mu majka ,eto ko on nešto da kaže.Pa ti jadomire kad ideš piškiti moraš pitati Dragana ili nosš pelene ko onaj Jadovan u Hagu
LJubicu, kurvin sine. Da si valjao kao ortoped na djecijoj klinici u Sarajevu, koje ti je dalo sve kao da si bog, u ona doba sam zaista mislio da si Specialista, orto. Al, kad si mi djetetu krivo spojio ruku i nakon 10-tak dana na kontroli, zakljucio da nevalja, lagano mi rece\" ti je pricuvaj, a ja cu je slomit\" (tek zarastao prelom). Dijete vristi, a ubica kaze, nije to nista sva djeca placu. To je bilo 1988god. Meni se srce slomilo, a idiot zove med. sestru i porucuje\" posalji gipsera, sigurno ce biti ok. sada. Poslije 5 mjeseci sam morao odvesti dijete u LJubljanu da ponovo ljudski, naprave i poprave to sto nije u stanju bio taj meduzni idiot. Bez politike molim. Stalno, gledam, da ga sretnem i pljunem pred ljudima. Licnost, FUJ ! !
Ovoga puta Božo laže da je uspostavljeno pravilo rotacije u predsjedavanju Vijećem ministara. Pravilo mu je pokvario Spasoje Tuševljak, ako se iko više sjeća tog tipa.
Papagaj Ljubić je progovorijo i ponavlja što mu je rekao šef što potvrđuje činjenicu da ljubić i njegova stranaka nemaju razlog za opstojanje.
BIH4PEDER!
a da se hdz-ovi odluče? jesu li za blokiranje ili za uspostavu vlasti? jesu li za treći entitet ili im treba samo mjesto predsjedavajućeg vijeća ministara? jesu li za matematičku ili programsku koaliciju??? šta je više?
Malo je reć koji karakter čovjeka koji je bio možete mislit ministar transporta i komunikacija !I koji glupan ! Zar ne vidi da Srbija manipulira njim i Čovićem .jedino tako vračaju primat na Balkanu !Posvađaj Hrvate i Bošnjake i u napad ! 93-ća se ponavlja idioti !DAT ĆE BOG DA SE I OLUJA PONOVI !
samo totalna zabrana jezikarenja ženskaroši koji ne mogu bez baljezganja nek se zaposle po frizerskim salonima za žene
m.a.m.u im j.e.b.e.m sta radite od ove zemlje
Zacepi gubaru jadni ustaso i lopove Ljubicu!
zaboraVIO SI I 100% SRANKU za bIh
Tito uskrsni i posalji ih da blokiraju po Golom otoku. Mamu li vam j.e.b.e.m. lopovsku. Sve vas treba na robiju. Od SDP-a, preko SDA, HDZ-a, SBB-a do SNSD-a.
Vjeruj tebe neće niko pitati šta će.... ko nevjeruje imat će priliku!
Malo ste zakasnili sa prelaskom u partizane, cirka 70 godina.