Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzibaba jeca uhvatila zeca...
podrivanje i rad protiv ustavnog poretka BiH je kazneno djelo kaznjivo krivicnim zakonom BIH, neka potparol stekne barem srednje obrazovanje!!!
Apelujem na medjunarodnu zajednicu,da poduzme konkretne poteze,kako bi ovu politicku lakrdijsku elitu iz RS odstranila iz piltickog vrha,koji guse narod i nedaju mu da zivi.Gospodo iz medjunarodne zajednice,mi znamo sta je fasizam,isto kao i vi,al izgleda da u ovoj nasoj zemlji je poceo plamen fasizma da se siri i to iz RS iz najveceg politickog vrha,uz vase mirno posmatranje koje sve lici na vase odobravanje.
J.E.B.E.M_ JA POLITIČARA KOJI JAVNO PRODAJE \"SVOJU\" KOLIJEVKU, REPUBLIKU KOSOVO!!! ;-) POGLEDAJMO SVI ŠTA JE PAPAK-DODIK IZJAVIO NA HTV-U, TE KAKO BI ON ODMAH PODIJELIO REPUBLIKU KOSOVO, I USPUT, SRBIJU ZAVIO U CRNO ;-) http://www.youtube.com/w atch?v=yj48WleHKdE&featu re=related EVO DODIK-PAPAK LINK, A OBRATITE PAŽNJU KAKO DODIK NERVOZNO VRTI PRSTIĆIMA KAD GA JE PITO ZA REPUBLIKU KOSOVO!!! AAAAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA!!!!! ;-) :-D :-D NIJE NI ČUDO, JER JE DODIK SEBE OBEZBJEDIO SA VILOM U BEOGRADU I 3 MILIONA KM ZA UZGOJ JABUKA, KAD U BOSNI I HERCEGOVINI ZA KOJI MJESEC KRENE \"TRAKTORIJADA BL-BG\"!!! ;-) :-D ;-) AAAAAAAAAAAA HA HA HA HA HA!!!!! ;-)
hahaha, svaka cast
DALI IMA NEKO DA SKNE GLAVU DODIKOVU DA CU MU 10 HILJADA EURA
Zasto se medjusobno svadjate i vredjate? Možete li da komunicirate normalno, bez psovki i uvreda. To pokazuje vašu kulturu i karakter... mamu li vam vašu nepristojnu.. :)
@Srbin iz BN Moz samo sanjat da imas i jednu celiju zdravog uma.Ostale su u jajetu razvijanja amebske krvne baze unaprijedjenja zivih celija suvise ispod nadmorske visine jedne primitivne misli.Misao ostala zatvorenik nenaprdenog vjetra u vrlo niskoj bazi identiteta nepromijenjene misli autenticne zaostale celije amebskog prioriteta u jedinstvenoj bazi ne-progresivnog tipa junacke amebske zaostale ubitacne celije zla. Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina BOSNA4EVER
@srbin-iz-BN Nije to ustasko odlikovanje,to je najvece ratno odlikovanje koje dobijaju isaknuti pojedinci Armije R BiH,a ne ratni zlocinci.Pitaj koštunicu alijes voju kalašnjikova kakav je bio borac gospodin Komšić.
BOG ME UBIO AKO OD OVE BILJE IMA SMJESNIJE ZENE
Dosta je vise i ovih neodgovornih i bahatih politicara! Kako ima obraza uzet tri miliona KM i dati svom djetetu od 19 godina i sav mu je odgovor bio da on nije narkoman! Jesi li ti Srbine narkoman pa tebi to nije dao? Jedino sto zna je da nasmijava citav svijet svojim izjavama i da vas ko gladne kerove huska na muslimane, a vi to jedva cekate izgleda umjesto da malo pometete prvo ispred svoga praga! I sad bi se jos nesto lizo sa Hrvatima, koje g.ovno. Od te ljubavi nista traktoristo primitivna!
Komsicu raspada ti se FBIH pa si peceo da besnis. Dodiku cipele ne mozes brisati a kako mi svi Srbi znamo ti si ratni zlocinac koji je odlikovan ustakim odlivkovanjem-navodnim zlatnim ljiljanima.
glupaca,treba im organizovati bosanski kjamet pa nek po beogradu seru ko oni iz hrvatske.
Evo uparavo sam procitao da je izgradjena u Tuzli nova zatvorska zgrada, bas bi im bilo lijepo da ih sve tu strpamo (izuzev Komse naravno), taman im je sve novo pa im nece biti tesko navici se ostavljajuci luksuz. Jedino je steta sto je poluotvorenog tipa, trebao bi neki stroziji zatvor!
Bosnjaci dragi, na ljedecim izborima trebamo komsica izabrati za naseg predstavnika, a ove bezmude imbecile i izdajice u KPD zenica privesti i oduzeti opljackano.