Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto se ljudi naplehase...Bice da je 'Sve po zakonu'...
jest' jest', kako da nije... samo se ti nadaj "postenjacino"..
_""Istraga u ovom predmetu vodi se za period od 2002. godine do 2012. godine, a ja sam se zaposlio u Bosnalijek u oktobru 2011. godine. Morao bi biti mag da počinim sva ta djela koja mi se stavljaju na teret", kazao je Kebe." Ih Kebe, šta se sve može uraditi za godinu i dva mjeseca. Ne moraš biti mag. 14 mjeseci je dug vremenski period. Ti si im izgleda došao kao šlag na lažnu tortu. :))))
http://www.slobodnaevropa.org/content/balkan-masovno-na-more-uprkos-besparici/27096744.html
http://www.slobodnaevropa.org/content/godisnji-odmor-bh-gradjana-vecina-u-neumu-pojedini-i-na-maldive/27096757.html
Kako se oni hladno ponasaju kao da su doprinjeli ovoj drzavi a ne pokrali milione ccc sve ovo po Titinom sistemu metak u celo i naplatit mu familiji jer nije vrijedan ni metka jos zapljeniti svu imovinu i da mu ni praunuce ne moze vise prici drzavnoj imovini mamcu vam lopovsku ...
digo covjek par milioncica....i to je njemu ko podizanje prasine..hahaha..lopovlukaa..!
Ima li posla sa Slovencima da nas nisu naguzili???
clanstvo u mmf-u donijet ce nam ropstvo...mamu vam