Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispad po ovim nekim komentarima bošnjaci stariji od Ilira. Biće da im je poslanik bio Jevrej.
@pipo i sve ostale komentatore sa-x Molimo sve ljubitelje fuzbala i politike da se pridruze ovoj cestici nasem slavnom pipi-4EVER i pozelimo mu birucetnu Novu Godinu( Moze i hidzretsku jer ce mu DEDO HIDZRO dati paketic umjesto DJEDA MRAZA) sa pjesmom: ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! On to zasluzuje jer je najupornija i najveca b u d a l c i n a koja pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Hajde da vidimo KOLIKO VOLITE PIPU-4EVER..
@@kim po turica je jedino subjektivno al adekvatno ime srba!:-) Podrska Ciri! @A ovaj koji hoce da plivam ,vodeni Pipo,moze i to jer vrlo dobro plivam! BiH4EVER!
Bošnjaka je bilo kao i Krajišnika, Semberaca, Hercegovaca i sl., u smislu regionalne odrednice, a nikad, pa ni danas, kao nacije. Danas, osim Srba i Hrvata, u BiH ima samo \"nacija\" p.o.t.u.r.i.c.a.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Mehmed-pa%C5%A1a_Sokolovi%C4%87
@@KLM idi malo u cosak i isamaraj sehttp://bs.wikipedia.org/wiki/Mehmed-pa%C5%A1a_Sokolovi%C4%87
Pa to je taj Bojan Bajic koji je prije 7-8 mj na federalnoj TV uporno ubjedjivao sagovornike da je Laktasenko najbolji politicar i biznismen U BiH. Kazes da poznaje istoriju pa to je onaj Bajic sto je u emisiji Pozitivna geografija u kojoj je tvrdio da su Sokolovici iz Sokolovica srbi , dok je poznato da su bosnjaci tada u Bosni nije bilo ni srba ni hrvata.
Nemoj BRE da psujes svog dEdu!
Spasimo vodenog Pipu... ovaj Ciru
Ma dokle vise o Ciri Blazevicu????
Lijepo je to što Bajić radi da barem od nečeg napravi turističku atrakciju. Slušao sam ga dečko je dobar poznavalac istorije. Trebao je ostati na tome da se posveti vodenom ćiri, a ne da se bavi politikom. To ga je i s.j.e.b.a.l.o., uzgred ćiro i malo da je jeftiniji.
ja nekontam u čemu je ovdje problem
Jako dobra inicijativa, postoji i facebook grupa, ali zalosno da sve sto je normalno i ljepo uvijek bude nezapazeno, kako od strane vlade, tako i od politicara u RS
Hebale vas vaše po.tu.ri.ce više, siti smo ih... Dj.ub.re po.tu.ric.ko...