Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin čovjek, bio i ostao! Ljudina!
Velikan i covjek kojeg ova zemlja voli i postuje.
jedan od rijetkih postenih ljudi u politici.
na osnovu cega mu daju totulu doktora znanosti ??? kreten obicni , zato i jest ovako neuredena drzava sve neki kvazi doktori
Ne sumnjam da Bogić ne pravi razliku između nacionalnosti u ex-yu, ali mislim da je njegovo "ne" za podizanje borbene gotovosti i vojnog udara u SLO i HR rezultiralo dugim, krvavim i iscrpljujućim ratovima. Možda i on to u tom trenutku nije mogao predvidjeti, ali... pretežno smo posle sranja pametniji, mnogi na žalost još gluplji.
Iskrene cestitke jednom predivnom covjeku i ljudini.
♥ ♥ ♥ SDP BiH ♥ ♥ ♥
Eno Atifa Dudakovica (KRALJ!)
ŽIVIO SDP BiH!
Bogic Bogicevic rodjen kao Srbin a umrijet ce u Džalalabad-u kao Began Beganovic . Porodica ga se stidi ali ako je odlucio da se pridruzi Alijinim Islamistima dobro i to je OK .
Trebalo je da ode da živi tamo gdje mu čoban sa Durmitora Smradovan kaže da treba da živi.
Ne neka ga u Džalalabad-u molim te .... Pitam se sta ce Mosnjaci kada ove ikebane kao Began Beganovic , Efendija Markesic , Miro ba Lazovic ,Ovan Divljak i slicni pomru ??? Gdje ce nahvatati ikebana u Džalalabad-u kad je Džalalabad etnicki cistiji nego Kabul ..... Koga slikati , koga predstaviti dok govoris o ba Multi ba etnićkom ba Sahrajevu. :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jak fakultet nema sta.......poznat diljem TK kantona, narocito po vlasniku, Denisu Prc(onj)icu.
mislis da ne valja ? zasto
Naravno da ne valja, ko god je imao iskustva sa njim zna da nije nikakav čovjek
PRIKAŽI ODGOVORE (1)