Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve se vraca sve se placa,e moji SDA- ovci vi mislil nikad vam nece doci kraj,ali primakolo se,mnogo se radujem,jer mislim da sad ili nikad ce doci do promjene,straj grasa,zeljeznica,a poloprivrednici kazu sve ce zatvoriti i razbiti,pomocice im i gradjani,pa da vas vidimo ondaa..
Pa preracunali ste se malo gospodo iz SDA....Mislili ste "krast cemo i puniti svoje crne fondove a ravnat ce se racuni vjecnim kreditima". E pa nece, stici ce vas svaki vas pogresan postupak, svaki javni sektor koji ste upropastili i doveli u dubiozu...Danas Zeljeznice, sutra FDS, prekosutra neko treci ce vam disati za vratom i traziti da podnesete racune za 20 godina vasih poslovanja u javnim sektorima.
Samostalni sindikat izvršnog osoblja područje infrastrukture Željeznica Federacije BiH smatra da je direktor Željeznica FBiH Nedžad Omanagić glavni krivac za štetu koju zbog štrajka trpe Željeznice FBiH i privreda BiH. Ovo je tacno u potpunosti,pa da li nas treba iznenaditi krivac,ako znamo iz koje stranke dolazi i sta su nam ti isti ljudi radila 20 godina.
Gdje je novac završio?? U džepu SDA i njihovih direktora koji su se godinama smjenjivali.