Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U potpunosti se slazem.. Zasto bi BiH uvozila strano mlijeko i vodu ako ima domace. Nemojte se cuditi sto nema posla ako ne znate podrzavati domace u ovoj jadnoj ekonomiji.
Jadni ste vi seljaci, koji ne znaju pokazati tom svom vladaru da je on tu radi vas a ne vi radi njega. Ako hocete nesto zajednicko sa BiH morate i vi tu dati svoj dio. Ne moze se nesto graditi na tudjim ledjima. Za vasu nemilosrdnu situaciju vam je vas presjednik kriv. Do sada je sve negirao, petljao se u nekakve bezvezne stvari. Kaki i sami vidite bumerang se vraca nazad. Sta sada?On ce vam dati mrvice, da vas kao birace odrzi na zivot. Hoce li to biti pasji zivot, koga to interesuje. Ako ste pismeni i sami mozete procitati njegove dnevne izjave.Sve su to izmisljenje bajke, koju vi kao mala djeca i divite. Ot takvih prica se ne moze zivjeti, Mozda kratko, ali ne dugovjecno
Pa blokirajte više u PM, prijetite ima 10 godina.