Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva slika pokazuje svu ozbiljnost situacije :))))))))))
a bogami i zadnja xD
dalje nisam ni gledao od strahote :))) zemlja sa naj...........im ljudima i naj..........im sindikatom.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Samo naprijed braco, molim samo da budemo sto kulturniji, necemo na huliganski nacin da trazimo svoja prava, vec na miran i dostojansve nacin. Da istjeramo te zvjeri iz drzave pravo na Goli otok, tamo im je mjesto.
Aferim vam bilo, samo naprijed, uskoro sam i ja uz vas. Jedino na ovakav nacin mozemo ostvariti osnovna ljudska orava.
Kako vas nije sramota sta ste dozvolili sebi,svaki dan kad odem na kafu u kafic cujem mlade djevojke kako se zale da ih gazda uz rad seksualno iskoristava da bi zadrzale posao,dok ocevi uz kafu na cijelu situaciju imaju odgovor -jebi ga!! Ma fuj!!
Samo znate da pljujete i nista drugo.Hajmo pljuvaci sto niste izasli na ulice da date ljudima OZBILJNU podrsku...ako nista izasli su da iskazu nezadovoljstvo...vama je dobro jer ste jedina drzava na svjetu gdje morate da PLATITE DA BI RADILI uz to morate raditi DZABE i i onda vas gazda jos i nabije na salamu .sjedite samo PAMETNJAKOVICI. Divna buducnost koju ostavljate vasoj djeci- plati poso da bi radio a zene daj mindze.
E ovo je užas. cuj titina slika i ljiljani. :( iz krajnosti u krajnost.
U Harmonike fale barem dvije tipke! Ovaj samo traži da mu neko snese troškove popravke harmonike.
franc 05.02.2014. u 10:10 Odgovori 30Totalno rasulo u nazadnom dijelu Federacije. U Sirokom, Capljini , Mostaru , BanjaLuci, Bijeljini, Trebinju sve normalno ljudi rade od nicega nesto naprave , veseli ,preduzetljivi i vrijedni. Pa vi ste univerzalci iz Sirokog Capljine i Banjaluke vi ste posebni kad ste se rodili umjesto mame viste tatu muzli i vi ste se Borili protiv sopsvene drzave za racun drugih to je malo primjera u svijetu tako ste vi napredni da vam tate dobio ciklus mjesecni..
narod presvrno :))) kakvi li su kad su rahat???
Pa od svega moraju praviti cirkus,cuj.dosli sa harmonikom da blokiraju zgradu vlade...trebali su i sinana zvati da im poveca elan..