Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet izadjete na izbore i glasate za svog sefa kriminalca da udje u vijece. Bravo majmuni
pitanje je tko uopće dozvoli poslovanje firmama koje ne izmiruju svoje obaveze.. što prema drzavi što prema radnicima.
sarajevo uništava sve firme uzduž i poprijeko bih. isisavaju novac iz siromašnih i onako NE-razvijenih sredina/ gradića/ mjesta/ opština/ lokalnih mjesnih zajednica itd... u nedogled i uživaju uhljebljeni od inih. smrt centralizmu i pljački sirotinje.. babo otjeraj onog SDA narandžastog smrada.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma nema šta, Jugoslavija nije valjala, ugnjetavani su na vjerskoj i "nacionalnoj" osnovi...
došlo vrijeme da platite svoju glupost, htjeli ste nacije, plemena, poglavice, bogomolje eto sad, molite se bogu, poglavicama, nacijama ..
rade zabarima pradine cipe za cvaju .Zabari prodaju za 2 milje evra
GDJE JE SAD CRVENI NACELNIK
otvorite bingo.
Ma jel moguće ovo u Zapadnoj Njemačkoj cccccccccccc
sarajevo uništava sve firme uzduž i poprijeko bih. isisavaju novac iz siromašnih i onako NE-razvijenih sredina/ gradića/ mjesta/ opština/ lokalnih mjesnih zajednica itd... u nedogled i uživaju uhljebljeni od inih. smrt centralizmu i pljački sirotinje.. babo otjeraj onog SDA narandžastog smrada.
SDP JE UNISTILA FABRIKU I GRACANICU
Tuzlanski kanton su najviše oduvali sudija Goran Salihović i Načelnik imamović !! U Sarajevu je poslije Goran Salihović bio vođa bande sudiji Lejli Fazlagić, pa su ga Delimustafići nakon pljačke BH Banke i APle Adrija BAnke PREKO LAŽNIH HIPOTEKA NA UMRLE JVEREJ I KATOLIKE psotavili za DRŽAVNOG TUŽIOCA ako o bi se SIPA ZAINTERESOVALA !! da spriječi istragu. te da za uzvrat AMINUJE I GENOCID ali i pljačke Srbima. SVE JE TO GORAN SALIHOVIĆ I ODRADIO PRIJE NEGO JE smijenjen
http://forum.pravosudje.ba/viewtopic.php?p=13574&sid=d9cd57023c00f06f1ee6ba73440613ca
Pa čovjek može samo da izludi gledajući kako nam se uništilo sve vrijedno što smo imali. Ljudi traže uvezivanje staža? Po ko zna koji put radnici su obespravljeni, država pokradana, a da niko ne snosi odgovornost. Mislim da smo najmanja država u svijetu sa najviše uništenih dobrih preduzeća. Ovo kao da je takmičenje ko će više uništiti da bi se tako uništeno prodalo nekom za mizerne pare! Ma gdje je onaj Goli otok? Treba nam! Radnik mirnim protestima neće postići ništa!!!
džeko je jako perverzan i nije ekološki osvješćen. usisava grčki abgas i ispuhuje ga po naših 23% bih.
moze li se loly ljudino srbovati?
FADILE, TUCI I HAPSI, dosat više priče !
Nista se ne bojte sad ce Bake da zavuce ruku u vrecu zlata pa da vam podjeli zlatne kasike
hvala drzavi koja je omogućila da firme ovako posluju........
Zato direktora firme cuvaju cetvorica,niti se smije pojaviti.Jos jedna u nizu unistena firma gdje se staz nije uplacivao od 1998.Ogroman problem.