Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi kažu doviđenja samo Franjo papa :)
JEL DOSO ANTE IZ MOSTARA DA VOLONTIRA????
Dobro došao Sveti Oče, jes da je paščad bijesna, al naša kuća nije tijesna, doduše a čemu nam služi i tolika policija.
Zašto su na sve objave o papi dozvoljeni komentari,a kad je onaj vehabija ubio policajca u Zvorniku niste dopustili komentare?Vi ste dno dna BH novinarstva!!!Umjesto da potičete suživot i toleranciju vi potičete vrijeđanje i pljuvanje!Bit ćete tema sljedećih sjednica Regulatorne agencije za komunikacije.
Kako ne kužiš, pa treba malo Bakira osloboditi pritiska, neka se čovjek odmori. Malo Srebrenicu u stranu, to je već dojadilo. Kaže klix: evo vam nova kost pa glođite paščadi jedna, mi vam drugo ne možemo dati. Što se tiče Svetog Oca, dobro nam došao i budi kao u domu svom, a tvoj je dom gdje god žive katolici.
Pišite malo o sebi :) Pa alo novu pjesmu Halida Bešlića jer je to jedan on naših boljih pjevača promovišite pjesmu gdje je Enver i Frida ubijeni i njihovo tek rodjeno dijete...Enver je ubijeh od...ah da :)) Pa zato i nema na KLIX-U tih novosti! Pljuc. Ispade papa zlato miir,ljubav širi ne kazem da nije tako..Ali po Klixu muslimani,jevreji,budisti,romi svi živi su najgori između redova kada čitaš a drage ustaše krasni pun mi vas je vrag.
Volice Papa da cuje nasu Divu sevdaha...poslusajte i vi...! https://www.youtube.com/watch?v=bthpIdlV10Y
i ja bih radio al ako se placa, nema dzabe ni u stare babe
jes ovo dodijalo o papi fransisu...ja vjerujem da dolazi sto nas je pozelio :-) al ne rekose hocemol moc disat u subotu...inace dobro nam doso...
jesi ti minobacac sega procitaj ponovo :-)
Ima li koga iz Grudvi i Lištice , ajde dođite kod dajdži malo BBBBUBUBUUUHHAHAHAHHAHHAHHHAHA nino raspučeni na aparatima
Holy Popemoly! Kristina be needing some BRACES!
Ne bi me cudilo da se iscenira kakav napad od nekog bradatog lika, pa da imaju opravdanja da nas grde.
Nek uvedu papanauku u skole..jos nam i to treba! Samo o njemu pricaju..
Kazu sveti covjek koji sere i pisa hehe
Ma kakve su to pape kad ima osiguranje vece nek B.Obama i vozaju se u blindiranim kolima.....mogu shvatiti 3-4 tipa iz osiguranja radi naroda da ne smaraju ali da imas 1500+ ljudi koji ce osiguravati neku rutu kojom ce on proci je glupost.....pa sta je to on ...Bog?
osiguranje je tu zbog pacijenata tipa reuf
Nesto novo na BiH....Telemach,brzi Internet,vrlo povoljno.! TRIO GRANDE PREMIUM........100/5 Mb/u sekundi.! Razgovori za 0KM/min prema svim fiksnim mrezama u BiH Besplatno 200 minuta prema inostranstvu Besplatan razgovor unutar United Grupe. Jedinstvena cijena prema svim mobilnim mrezama u BiH 0,22KM/min.