Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putine nemoj molim te tako govorit ovom debilu ,nacrtaj mu da nepovuce rucnu bombu konj je to
Traktorista predaj se, izgubio si boj. Ponizio te Putin ko niko u zivotu, primio te u cekaonici ja imam veci sto na vikendici od onog tamo, nije te ni sluso sta si pricao tih svojih 10 minuta a cim si spomenuo referendum rekao ti je NE. A fakat si dobar lik ali ebigaaa..
Sve zavisi na sta je mislio PutIn kad je mislio na rucnu...DoDick ako povuce PutInu rucnu,moze svasta bit
Eto šta su ti novinari. Dižu narodn masu samo ubacivanjem riječi referendum u svaki pasus. Je*o vas onaj što vam daje plate.
"Vijest"(citaj: prpoaganda) prenesena iz beogradskog "Blic-a", čiji je vlasnik nemačko-švajcarska korporacija "Ringijer Aksel Špringer". Samo neki od naslova u Blicu u zadnjih par mjeseci: "Putin u ofanzivi na Srbiju", "Srpsko njet Putinu", "Putin i Erdogan dele Balkan", "Putinov desant na Srbiju", "Putin forsira referendum o EU i NATO", "Nova ruska baza u Srbiji", "Zašto je Putinu Srbija na meti", "Srbija mora ka EU, a ne ka Putinu" ---- Daj ljudi, ne budalite...:):):):)
Pa vise je pro-Srpski Klix nego "Blic" :):) Odakle oni prenose ..hahahahahaha
rucna dodo rucna seres vise nego sto mozes pojesti
neka povuče kačavendu .....za ručnu....na obostrano zadovoljstvo ..
Ma ne mora povuci rucnu, neka se uskurci, izgubice i ovo sto ima.
reko sam ja da Rusi nikad nisu bili saveznici ni pomogli srbima od turskih dana nek pogledaju sboj film humor film Kamen Mudrosti
Putin mu poručio: Ti njet znala šta paskazala, yebot ti mater, harašo
Hoće li Boooošnjoooci zabraniti referendum ili neće sad ništa ne razumijem 😂😂😂😂😱
Povuko bi on Al kasno sad....Mora da mu je Putin zaprijetio ako Ode ruski Kapital u BiH da je i duduk na crnoj listi😂😂
Zar nije Dodik neki dan izjavio da je sa Putinom razgovarao samo o ekonomiji?
Mile hasisar ima sizofreniju on je dvostruka licnost:))
@hrisi-avgi Cudo nije izjavio da su razgovarali o kuhinjskim receptima.
Овог чланка на Блицу нема. Толико
@Ronex Јесте у џеп ће да ставе територију па бјежи. Ај мало размишљамо гастос
Ima > http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/otkrivamo-sta-se-dogadalo-iza-kulisa-sastanka-u-moskvi-putin-trazio-od-dodika-da-sad/xs7bgmg Toliko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Godina 2648 ....dudukov prapra....unuk raspisuje najavio Referendum Dok mu baketov prapra..unuk porucuje hajd ako smijes😂😂😂😂
@Ronex ne znam a i nije bitno kojem plemenu pripadas Ali Zar ti stvarno vjerujes da se i duduk ili babin sin ili kagebejovac bore za ta svoja plemena???
NAJSTARIJI SMO NAROD -https://www.youtube.com/watch?v=IhlpY_NQyik