Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde ba...mozda se koji som nadje u mulju pa ma rostilj.... a mozda i klen....a sarana bi fakat trebalo bit :)
malo zezancije nikad na odmet :-)
Pa imali ikog od onih nasih ispeglanih Lutaka iz predsjednistva makar da se slikaju na ovim mjestima ? ILi je ovo previse blata pa da se nedo bog neisprljaju. Majku vam jebem treba vas povjesat. Laje te na srbiju a Vucic cizma ne skida sa sebe , hapsi svercere a vi po kabinetima.?????
Grozno. Vratila nam je priroda svo sranje koje smo bacali u rijeke.
Pamtnjakoviću ,ovo nije iz rijeke. Zar ne vidiš da je sve kamenje i drveće. Ovo je klizište koje se pokrenulo iznad Topčić polja u selu Starina i Bistrica. Suzdrži se blesavih komentara.
Ajde sada oladi malo mozdane vijuge. Govorim opcenito o situaciji u drzavi.
Pa zar je moguce voliko mulja da je ostalo?
Nista to nije.ja sam bio u vojsci kada je 2005 u Austriji bila velika poplava pa smo rasciscavali teren-to je ludnica -kuce su bile preko 120cm visine pune blata i svakojakog odpada i to se sve mora rucno izbaciti vani.bio sam 2 tjedna tamo i dosta mi je blata za cijeli zivot ;-)
Zalosno :( .. Piihh
hej covjece koliko mulja...