Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objašnjenje: penzioner vojni osiguranik = osoba koja ima višestruko veću penziju nego što je imala platu
Podrška ministru Helezu!
IMATE PROSJEK 630KM, TO TREBA OBJEKTIVNO SMANJIT, NISTE VI B.O.Z.I.J.I. RATNICI, STA JE SA MAJKOM KOJA JE DALA DIJETE I MJESECNO PRIMA 352 KM, VI STE ZIVI A MNOGO VAS IMA PENZIJE PREKO 1000 KM, JE LI TO NORMALNO M.A.J.K.U. .VAM J.E.B.E.M. VASE PENZIJE TREBA SVESTI NA INTERVAL OD 400 PA NEK BUDE NAJVECA 800 KM, MADA JE I TO PREVISE, MOJ OTAC RADIO JE 40 GOD I DANAS IMA PENZIJU OD 410 KM. OBAVEZNO SMANJITI I DATI KORU HLJEBA OVIM LJUDIMA STO SVOJA PRAVE TRAZE, NI JEDAN ZAKON NIJE SVETO SLOVO,ZA SVE POSTOJI OBJEKTIVNA RELANOST, VRIJEME I PROSTOR U KOJEM ZIVIMO. TAKO DAI VI NISTE B.O.Z.I.J.I SINOVI DA SE VAMA A.M.I.N.A..
Uffff, sada drmnuti 3-4 granate u tu baIisku rulju....ja ljepote, kao u dobra stara vremena kada smo islamske kozoyebe tamanili kao muhe....
treba uraditi REVIZIJU svih penzija i obicnih i rvi invalida i vojnih i bla bla pa dosta vise kradje drzavskog budzeta i nek se krenu vise njive obradjivati i raditi kao i svaki normalan covjek muka mi je bosne i bosanca i boraca i jada i cemera koja samo prosi ma fuj
Meni se čini da smo ga svi zajedno dobro popušili
http://visitors2cash.com/ref.php?refId=106113 novi severinin pornic :D
Ako smo mogli 92 da odbranimo ovu drzavu od 4 sile u evropi ,zasto nemozemo da rastjeramo ove lopove i kriminalce iz ovog predsjednisrtva?Treba danas ovako a sutra uziti oklopno mehanizovzna sredstva iz kasarni i opremu koja je nasa i krenuti na ove u vladi kako na njih u predsjednistvu tako i na njihove kuce i nelegalnu imovini odma im treba onemoguciti bjekstvo iz zemlje fameliji i krenuti,pa ljudo oni nase trose i kurce se zasto nekrenuti i sve ovo jednom za uvijek rascistiti.
JELI CUDO STO JE NAPUSTIO KOMSIC SDP NIJE EVO ZBOG CEGA BOLI GA RANA STO SDP TERORISE BORCE , SDP KAO DA SE ON BORIO ZA BiH A NE OVI BORCI KOJI DANAS PROSE GDJE GOD PODJES DRZAVA IH TRETIRA KAO BESKUCNIKE NEKA VAS JE SVIJU SRAM SDP SDA SBB SVI U WC SOLJU
nije lose http://jetset.homepagepays.com/#
A duse drage beneficirane, jest mi ih zao... MARS ga-d-ovi pa-razits-ki!!!
Abdic je otjeran drzavnim udarom, a dobio je najvise glasova, ali je Alija izvrsio drzavni udar da dodje na vlast. Srbi su Aliji nudili da bude dozivotni PODpredsjednik, ali je radije, kako je sam rekao, zrtvovao mir da bi bio sam na vrhu u svom malom begovatu. Kad su se stvari pokrenule digao je u zrak Jozu Leutara. Nakon potpisa Lisabonskog, Zenevskog, Pariskog i dr. dogovora odmah sutra je odustao od njih i pustio ljude da ginu kako bi ostao na vlasti. U Vasingtonu kada je za potpis dobio obecanje americkog oruzja odmah sutra je rekao kako s tim oruzjem zeli nastaviti rat i odustaje od tog dogovora. Tada su mu Amerikanci zaprijetili. Nakon iducevelike opstrukcije u bolnici ga je posjetio Erdogan nakon cega je preselio.... Bahir, Tihi i Cera nastavljaju tu politiku. Naravno da be biti belaja samo da bi se odrzali na vlasti, jer jedino tako i znaju. Nece prezati ni od krvoprolica.
kako Vas nije sram, koje generale je Nikšić srozao, srozali su se generali sami sramote bosanske treba pokazati hrabrost i na bojištu i u miru. ljudi, borci gladuju i njihova djeca, a djeca generala uživaju, bjesna auta voze itd., a djete borca ????????????????? Nisu Bosnu mogli samo generali odbraniti. sramota, sramota
Kako ih nije stid,kazu oni iznijeli rat,jesu preko leđa onih koji su ostali bez dijelova tijela,sram ih bilo.Lako je bilo iznositi rat dr.ajuci onu stvar u stabu.Fuj.
www.kraljevskaporodica.ba
Kako laze i manipulira Niksic sa SDP i MMF-om, sve se radi da se branioci RBIH-e DO NULE dovedu i umiru od gladi ! Nek Parlamenti i vlade FBIH-e i BIH-e smanje KOLOSALNE plate lagumdziji, dodiku, covicu, bevandi , spiricu , niksicu, dusanki majkic, ani trisic-babic , aleksandri pandurevic, svetozaru pudaricu, lidiji korac, ITD ! i-KOJI PRIMAJU "po NAJMANJE PET NAJVECIH DRZAVNIH PLATA", voze se u najskuplja auta od drzavnih para, , kupuju naskuplje kuce i apartmane od drzavnih para i rade INTENZIVNO NA PLJACKI I NESTANKU drzave RBIH-e ! Podrska Predsjedniku Budimiru, ko i braniocima i patriotama RBIH-e, demokraciji i pravdi !
Sustina je da nema nikakvog smisla da borci koji su bili 4 godine u ratu zaradjuju penzije jos 20 godina nekim ljenguzima dok i sami nemaju sta da jedu. To nema nikakve veze sa strankam vec sa elementarnim ljudskim normama i obrazom. Zato SDA, SDP, SBIH ili vec koji uvlaciguzi prestanite zacatavati temu.