Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
007 je napisao/la:\"Gorjet ces u vjecnim vatrama Dzehenmski ,ti i tvoja djeca !! Zapamti to i sjeti se kada ti koza bude spadala sa tijela !!! \" Ako ima istine u tvojim rijecima u istoj ce vatri goriti S V I koji su p.o.b.i.l.i. ili p.r.o.t.j.e.r.a.l.i. ( tj, kako neki vole reci h.u.m.a.n.o. p.r.e.s.e.l.i.l.i.) manjine sa \"svog\" podrucja (teritorije u BiH na kojoj su sada vecina)! S V I !!! A sve tri strane su u.b.i.j.a.l.e. i/ili p.r.o.t.j.e.r.i.v.a.l.e, samo neke manje, a neke vise. Svejedno ce svi koji su u tome ucestvovali ili samo sutali i gledali kad-tad platiti. Sve se to pamti i kad-tad ce doci na naplatu. Daj Boze da ti nisi nikoga izgubio od druge strane, pa ne razumijes o cemu govorim. Daj Boze da nisi sutao dok su ti komsije/susjede zvali c.e.t.n.i.c.i.m.a. ili u.s.t.a.s.a.m.a. i protjerivali ih! Ako mirno spavas - svaka ti cast!
Ovim UN spomenikom idete uz dlaku EU i zapadnim zemljama, a vidjecete kakav cete rezultat isprovocirati...samo nastavite. Zapamtite da bez pomoci Svjetske Banke nema u drzavnoj kasi novca ni za plate/place drzavnim sluzbenicima/uposlenicima. Ovisite o volji onih kojima upravo idete uz dlaku, pa nastavite.
Njih deportiraju zbog neistinitih izjava na prijavi za drzavljanstvo, a zna se KOME su uveli vize. EU i svijet nisu vise isti nakon 911 i vide ko pravi probleme. Sve vise jacaju stranke poput Geert Wilders-ove na zapadu. To vam nista ne govori?
Dobro si sacuvao veliku Srbiju do Tokija .Ode Republika Kosovo ,Ode Republika Vojvodina na redu je Republika Sandzak a bogami se i Bugari i presevska ljute na vas.Ali nema veze ostace vam sto ste imali 500 god pod Turcima Beogradski pasaluk ako ga mognes odbraniti.Cao ceto.
Jadni ovi genocidasi pa i pored bezviznog rezima njih 80% nemogu nigdje izlaziti u svijet.
Nista, sledeci put i zene i decu pa ne 8,000 nego 20, 30, 40,000 i smanjiti 24% na 5-6% tacno toliko da ostane nesto i za sledece generacije...
500 godina su mi muslimani jeb...avali familiju, razumite me, moram mrzit i biti frustriran !!
Taliban pa tebe polomim sa jednom rukom na leđima sm-radu us-rani!!Boles.tnice od.vratni!!!Oces ti doci kukav... dođi fra.jeru cu te silu.jem i snimim te ser.. Koliko boles... na tom portalu trazite vi samo trazite dobice te opet!!!
YEBO VAM DR DABIC MRTVE \"heroje\" STO PADOSE ZA RUPU SMRDLJIVU U KOJOJ ZIVITE, STOKO RETARDIRANA!!!!!!!!!!!!!
KUKAVICE VLASKE TAKO VAM I TREBA STOKO ,POBILI ,POKLALI PA SE POSAKRIVALI ,SRPSKI HEROJI HAHAHAHAHAHAHAHA, TOLIKO O VLASKOM HEROJSTVU !!!!!!!!!!!!!!!
Vama je i 24 % previse,majku vam nabijem na kur@c
GROKCI GLUHOBUKOVICKA KOPILADI, ISKENJAM VAM SE NA MEMORIJALNI CENTAR U POTOCARIMA I OBRISEM PAKSU KURANOM! NOZ ZICA GAZA SREBRENICA! LONG LIVE ISRAEL! SAD MI JE ZAO GDJE VAS NEPOBISMO
POSHEREM TI SE NA GROB SVETOG SAVE NA KRST I RAVNOGORSKI POKRET. ZIVJELO NEZAVISNO KOSOVO !!!!
@samozavas,dobro se nagledaj svoje porodice,neces jos dugo
lista proslijedjena imigracionim organima u sjevernoj karolini,takodjer.