Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uopste nisu dobili penzije.....i da su dobili ne bi bili na ulici 16 dana......ajd malo kontaj......samo se provaljujes......
Sljamu neradnickom ? A, cime se ti to tacno bavis pa nadjes vremena i pljujes po ljudima koji su cuvali Tvoju nezahvalnu guzicu u ratu ?
dobili su penzije al hoce još. Naime dogovoreno je da se mijenja postojeći zakon o penzionisanju OS BiH jer u penzije po ovom zakonu konstantno bi rasle i u jednom trenutku penzionisani generali bi imali preko 7500 ( sedem hiljada i pet stotina KM). e to ovom sljamu neradničkom ne odgovara.
penzionisni su imsju resenja o penziji
Sad tek ne kontam nista ... Jesi li ovi otpusteni ili penzionisani ? Ako su otpusteni, toljagu i rastjerati. A ako su penzionisani, dajte im sto ste obecali ...