Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KERU JEDAN SAMO STRAJKUJ I CRKNI U NAJGORIM MUKAMA.... OVAKO CE DA ZAVRSE GENOCIDNI ZLOCINCI
zna li iko je li krepo dosad? dobro je da mu transparenti nisu na cirilici jer bi mu neko iz sazaljenja dao komad hljeba,vako je bolje ,samo da hoce jos prdeknuti
To pasa do kraja izdrzi i neprekidaj.
ne doceko ti predstavnika OHR-a,a da nece ni doci nebil rikno genocidna gnjido
To Dragomire, vidi se da imas turske krvi.Ramazan je.
Budimo realni, zaista čudna odluka OHR-a. Kaže Andan u vijestima nikakav proces se ne vodi protiv njega, nikakva optužba ne postoji. Ovo svakako treba dobro ispitati i što prije reagovati jer će potražiti pravdu u Strazburu, a onda će opet građani BiH keširati za odštetu.
Haj neceli krepat GENOCIDNI VLAH jedan manje .
@mujo , @zzz Sve se dičiš islamom, a mail adresa ti šubara :D Dobro da makar znaš svoje porijeklo!
Ako Bogda umrijeces do sutra.
PUSTITE COVEKA..! PA I ON IMA PRAVO MALO PRED IZBORE DA FOLIRA..! SAMO NE ZNAM KOLIKO CE GLASOVA DOBITI..! NEKA BREGA I KUSTA POMOGNU COVEKU....!
Treba mu javiti da je iftar oko 8-ice ...
Nek ti dodik da malo,,ljeba,, i nek te prosverca u smrdiju.Idi za familjom ako te i oni hoce.Mamicu ti snrdljivu,sad se pozivas na ljudska prava.Vama rjec ,,pravo i pravda,,ne nalaze mjesta u vasoj kulturi i genima.Crkni
Ma znao sam ja da ce on na kraju preci na Islam. Evo odma poceo sa postom. Svaka cast!
UMRI MUŠKI 5. dio AMIN!
te podržavam da umreš kao normalan čovjek. Samo hrabro!