Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci ne POSTOJE! Postoje samo Srbi pravoslavi Hrvati katolici i Srbi i hrvati poturceni muslimani! A bosnjaci to je nekakav izmisljen termin 1993 kojeg poturice forsiraju zbog sramote od poturcivanja i izdaje naroda i vere svoje i jer istorije ni nacije nemate pa vam sila da bar izmislite naciju i jezik ako nista drugo. Ali problem je sto samo vi to shvatate ozbiljno svi ostali znaju da ste jos uvek samo poturice!
da hoće svi krepat
sad ce se dodo javiti, reci im nesto u smislu nemojte me zaj,e,b,a,v,a,t,i jer cu vam uzeti i ovo sto imate, i onda ce se ovi tzv. borci primiriti, j,e,b,o ih pantelija u guz.
Hehehe koji jadnik beograd i zagreb servirali la.zi a vi pricate istinu hahaha koji bednik. I sta se svi uvek vadite na te ilire i hrvati iliri i vi iliri i siptari iliri svi ste vi neki jeb... iliri a niko jezika nema!!! Svi SRPSKIM pricate(osim sipaca) a svi neki jeb.eni iliri! Ma Keksi gl.up si neopisivo kakvi bre bosnjaci toga nema shvati ne izmislaj ne la.zi samog sebe jad.nice kakvi bosnjaci to nikad postojalo nije kakvi izvorni bosnjaci mut.avi! Gde vam je jezik izvorni? gde vam je kultura gde vam je istorija? Koga bre vi la.zete polupismeni stvorovi KOGA? Da se probudimo i od americkih la.zi koje plasiraju svi la.zu samo poturice govore istinu hahahahaha koji bed.nici ma neka vam tako izdajice roda i vere svoje POTURICE kakvi bosnjaci uvek ce te biti samo poturice! http://www.youtube.com/watch?v=zdTUStsvBkk&feature=player_embedded
Hajvanu jedan,upravo bosanski Srbi i Hrvati su IZMISLJEN narod. Genetska analiza pokazuje to vrlo jasno,samo seljaci jos nisu skontali sta je sta. Bosanski Muslimani imaju najmanje genetskih grupa i pored Hercegovackih Hrvata jedini sto imaju jednu vecinsku grupu i to ILIRSKU.Pored toga Muslimani imaju i najveci procenat slavenske krvi sto objasvnjava plave Bosance kojih ima vrlo malo medju garavim Srbima.hercegovacki Hrvati su izvorni Bosnjaci heretici koji su presli na katolicanstvo dok oni sto su presli na Islam su postali Muslimani. Srbi su mjesavina VLAHA i Bosnjaka pravoslavaca. Ako nisi primjetio Muslimani imaju cisce gene i od Srbijanaca i od Hrvata iz Hrvatske.Valjda kada su presli na Islam uspjeli su i da genetski mutiraju i prociste svoje gene. Vrijeme je da se probudite iz lazi koji su vam servirali Beograd i Zagreb preko kulturno umjetnickih drustava u 19/20 vijeku.
Tako treba...sad prvo u skupstinu i obesite Dodika za noge kao Musolinija....
Borci RSa? Peta kolona, sve naivni Bosnjaci koji su protiv svog naroda ratovali.
Bolje 42000 boraca, nego 42000 šehida. Jasna matematika.
Crknite od gladi!!!
Ovo je zalosno ovi zlotvori pogani koji su ubaijali i silovali daje im se penzija pa to nema nigdje na svjetu
Tešku bolest zaradili i patili se svaki dan dabogda.
Molim! 42 hiljade? Pa radi li iko od tih srba tamo u manjem entitetu?!?
42 000 ratnih zlocinaca, ubica , monstruma, silovatelja, genocidasa , krvnika, MIRNO SPAVAJ BOSNO?
borce niko ne benda na sve tri strane,mada oni od hvo najvise kasiraju.