Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto njega opet na prvim izborima sa predizbornim motom :Pravda i postenje
narod zna
daleko će mali dogurat
Za jednu kovertu 2 godine , a šta ćemo za onih 10 ili 100 drugih kad nije uhvaćen ????
Koliko se ljudi tako zaposlilo ali ništa se ne zna, sramota, ako imaš novac radićeš, ako nemaš gladovaćeš!
20.000 KM = 2,5 GODINE ZATVORA ??? Mnogi političari i ini lopovi BH društva kada i ako budu procesuirani, ne gine im doživotna robija. Ako je pravda za sve ista, a svi znamo da nije..... pa ostaje samo da se nadamo da će lopovi sami sebe polaHko početi odavati i uništavati, kao što je lučaj sa ovom dvojicom uhljupa. Bilo im malo plata 4-5 hiljada + razne naknade i povlašten položaj u društvu. Proklet narod i to ti je.
Neka malo ovi sto to istrazuju navrate i do bh telecoma , vodovoda, itd u zenici pa neka vide ko gdje radi i ko je kome familija. sve sami sda funkcioner je skoro utrpao svoje dijete i familiju.
manje ubice dobiju
ko će se kladit da će ga oslobodit
Smiješno. Za otimačinu 20.000 KM na izuzetno drzak način, 2 godine. Smiješno. U Americi bi robijo 10 godina minimalno i to sa crnjama i mexikancima što imaju kite po 25 cm! Ali eto, to smo mi.
Nemoj ba tako. Mi dokazano imamo najvece kite u Evropi tu bare-bare sa Ugljesama i Mehama. Ima i ona analiza.
neće on odležati ništa, još će mu država isplatiti za duševnu bol
na kraju će se ispostavit da je nevin, osnovat će svoju stranku, stranka pravde i pomirenja
cuj zbog pritiska javnosti. Nasa javnost nikad nikog nije pritisla, osim ako je u pitanju nacionalnost ili neka druga trivijalna stvar. Smijesan argument.
Kako ima odvratnu facu ne mozes da vjerujes
Nikada on to neće odležati (iako je zaslužio barem 15 godina robije) Sada na snagu stupaju žalbe, veze, vezice, rodbija, prijatelji iz politike, mito i na kraju će biti oslobođen.