Selmo Cikotić o odluci NATO-a
0
"Bitno je da se razumiju napori koje BiH čini"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO je prepoznao koliko si ti Selmo NAPORAN.
Ne seri Selmo više, matereti.
Niko nije KRIV nasoj katastrofalnoj situcaiji vec SAMI politicari inarod!SAMO mirno spavajte i cekajte sledecu epizodu konacnog cina,RASPADA BiH-e! BiH4EVER!
To je razlika izmadju LUKAVIH I SPOSOBNIH i GLUPIH I ZATUCANIH!
Obecanje ludom radovanje,BiH-a SPAVA punom parom,nacisticka srbija SALJE svoje buduce ubice Bosnjaka muslimana na Americke vojne akademije:-)
Bili su mudzahedini u Sirokom jos davno. Mi ih propustili i naoruzali da vidimo hoce li se nasi saveznici primiti na budalastine koje oni propagiraju. I za divno cudo vi ste pali na one gluparije i sad glumite nekakve vjernike. Oni su vam uglavnom radili i danas rade za sluzbe koje su vas kostale stotinjak tisuca zivota. Bitno je da vi mislite da ste bolji i pametniji nego prije. Samo navalite.
it is not gonna happen
@commi Svaka cast jarane! Slazem se! Goli otok im je odmor!
Široki 04.12.2009. u 21:36 KADA CE JEDNOM UREDNISTVO OVOG PORTALA STATI U KRAJ KRETENIMA KAO STO JE OVAJ IZ LISTICE . I SVIM ONIM KOJI KORISTE OVAJ PORTAL ZA SIRENJE SVOG SVJETONADZORA ? ?
Nije sve tako crno, rece dzelat, samo su nam zavezane oci. Cikotic umjesto da podnese ostavku radi ove blamaze, on iznenada postaje vrlo duhovit i izaziva nas smijeh. Kakav smisao za humor, je li i to neka vrsta dodatne kazne za nas koji volimo BiH.
Bila nam je nedavno jedna vaša jedinica...mislim da je to bila 1 slavna brdska viteška motorizovana Horda Zla... NIsu imali bog zna kako velikih gubitaka, ali su se demoralisali te vratili na početne položaje prije nego što smo uspjeli dovršiti posao...
Turci, jedva čekam tu epizodu...
treba odustati od trazenja clanstva u NATO-u. s rusijom i kinom graditi bolje odnose
Vas ustase mi cemo da posaljemo u Hrvatsku a Mudzahedine u Siroki Brijeg.
nisam liep ali sam zato glup hehehe