Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj novi visoti predstavnik za BiH mora da svati da bih moze ici u EU samo kao sastav od dvije cjeline i to RS-Federacija koje su narodi ili zitelji Bosne i Hercegovine htjeli i stvorili a ne nikako kao jedna cjelina koju narod ne zeli.A za kriminal i na kriminalce sto i jeste najzalosnije,ama bas niko i neobraca paznju niti se stara niti trudi da se ;TO; suzbije i spreci odnosno kazni nego se ama bas malte ne svako okrenuo nepotrebnim stvarima [ukidanjem entiteta] a uopste nesvataju da to upravo samo stima i odgovara licno \'KRIMINALCIMA\" u tome se i ogleda niska svijest naroda!!!!!!!
Da li ce imati u tebi i tvojoj vladi sagovornika i partnera na svim bosanskim ptanjima.On nije visoki predstavnik za Evropu,nego za BiH i ako bi uvazavao politicko stanje u BiH nikada ona ne bi bila u Evropi.Znaci njegov zadatak je da pokusa`opametiti postojece politicke snage i privoli ih ili prisili na uredenje ove drzave koje ce odgovarati uslovima EU,a ne jednom broju kriminalaca cija bi se kriminalna karijera zavrsila cinom ulaska BiH u EU.