Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada budemo imali vojsku patnika, molitelja i radnika, moći ćemo na svim frontama polako, ali sigurno, napredovati. Uvjeren sam da tako moramo osvojiti sve slojeve našega naroda i spasiti za vječnost cijeli naš narod. Moli i radi🙏
U svrhu promicanja procesa i poticanja nade. Riječ je o procesima koji pomažu pojedincima i zajednicama da rastu, koji im daju da budu svjesni svojih pravā, da razviju svoje sposobnosti i kreiraju vlastitu budućnost. Ispravan je put, dakle, onaj na kojemu se sije nada kako bi se otvorila budućnost, stvarajući pritom alternative. Uz bozji blagoslov biskupe zelim vam sve najbolje u radu sa Hrvatskim narodom .
Bio je i modtarski muftija efendija Salem Dedović.
jel ovo hrvatsko il srpsko ime?
Podrzavao pedofiliju, nacionalista
To je onaj Peric sto je htjeo onaj krst na Humu jos visi za 15 metara samo da napakosti Bosnjacima,I on je sluzio Bogu!?
@Brcak215 Nije on "htjeo", nego "stio".
@Brcak215 lazes kriz je visok 33 metra kao i slicni u svjetu broj isusuovih godina ni centimetar visi nije trebao da bude.
Sad ce se više posvetiti ženi i djeci