Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris Hrle je prva liga. Nemate pravo ista ruzno reci o njemu. Neznate, ili znate, kakv je bio u ratu. Ostao je sa rajom iako je mogao kad je htio napustiti Bosnu. A znate sigurno kako se sad bori za drzavu u Becu. Ono sto on napise mozete u banku staviti. Jeli stvarno potrebno da ljubomorni i nesposobni cinovnici sada ga blate preko tazbine, kad vec nemogu direktno. Baliluk zavidnih, koji ce biti kaznjenji.
Bio bi joj prvi :)
Uh sto je lijepa... prava bosnjacka ljepotica:))))
vidi ti s.d.akcije.
NE ZNA SE KOJA JE VECA ZABA KRASTACA OD OVE DVIJE LJEPOTICE!
Član je Stranke demokratske akcije (SDA) od početka devedesetih. Početkom godine je konkurisala na mjesto direktora Direkcije za evropske integracije BiH ali nije položila pismeni test provjere znanja za ovu funkciju. Trenutno je direktorica Centra za sigurnosne studije u BiH. TOLIKO ISKUSTVA I PAD NA ISPITU??? AL NEMA VEZE IMA FUNKCIJA OPET ZA NJU :-)
SAMO DA UPITAM GOSPODJU BISERU DA LI SE SJECA KAD JE BILA AMBASADOR BIH U HRVATSKOJ I SJECA LI SE IZBJEGLICKOG KAPMA U GASINCIMA I KARLOVCU,SAMOBORU ITD..JA BIH SE STIDIO SVEGA...TOLIKO
zena sa ruskim akcentom nam je sve pojela
Pa mislili se ona ikad vraćati u svoju domovinu koju toliko voli pa je predstavlja u inozemstvu već 20 godina. Ovo je velika žrtva za BIH.
Haris joj je muz od kcerke,a nije samo njega uhljebila....i kcerka i 2 sina su vrlo dobro uhljebljeni po raznim bjelosvjetskim organizacijama...zahvaljujuci debeloj mami koja 20 godina jede pare od ove nase sirotinje!
I Bisera se pomolila i zatrazila od Svemoguceg da sto duze ostane u diplomatiji, da joj povecaju dnevnice, i da ne cjepidlace oko protracenih para na racun napacenog naroda iz BiH.
Ovo je ona lopina sto je ubacila demagoga Harisa Hrleta i pljackom stekla stanove za sebe i njega.