Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači i mi Bosanci smo manjina, ionako su lažirali popis.
Bosanac = bosanski brdski konj. Bošnjak jaše bosanca.
Time si sam podijelio Bosnu na 3 nacije a ne jednu. Blago švicarcima a dok je konjina kao ti biće i mafija ovakva na vlasti. Bra'o papak
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Politika je kurvaaaa..ubila je bombaaaa Dzaba svi smo istiiii... Svi smo ista govnaa!!!
Bošnjaci su jedini narod na svijetu koji su imali dva predsjednika (slučaj Komšić).
ooooooOoo Turciii
Iako njemu kasnije izbori nisu bili ni potrebni, Staljin je tada dao zanimljivu izjavu: „Nije bitno ko glasa i za koga, bitno je ko broji glasove“.
za manjine su u pravu, ali ovi ostali "diskriminirani" su se već izjasnili za sva vremena...
Zašto predstavnici manjina nisu svoje kandidate prijavili Izbornoj komisiji i bili bi bez sumnje uvršteni na spiskove plus što bi za promidžbu dobili i neki dinar. Najlakše je vaziti kako se nema prava, a guzica lijena da se angažira. Ma sikter.
Klix, niste vi to dobro skontali. Po vama, biracko pravo nemaju sudije, tuzioci, drzavni sluzbenici i slicni. Stvar je u tome sto oni imaju biracko pravo - pravo da biraju. Oni nemaju pravo da budu birani radi nepristrasnosti i slicnih folova.
ŽUTI KARTON SDA NA LOKALNIM IZBORIMA. Hitno svi koji nisu u rodbinskim odnosima ! A nek za njih glasaju ARapi i Turci ! http://www.radio-varazdin.hr/cms/upload/slike/9003818062636056_sindikati_zuti_karton%20%28500%20x%20744%29.jpg
http://www.novimagazin.rs/public/uploads_ck/images/bacanje%281%29.jpg
Nije bitno.ko glasa i za koga nego ko broji glasove ;)
U tvorevinama u kojim stanovništvo napušta zemlju jer je diskriminirano ne može se govoriti o demokratiji nego fašizmu vladajućih oligarhija. Više od pola stanovnika bivše RBIH je napustilo zemlju jer nisu poštovana prava da mogu birati i biti birani. To je prije svega više od milion Bosanaca, Muslimana, Roma, Jevreja i drugih naroda i narodnosti. Birački spiskovi sa 400.000 nepostojećih birača u rezervi ne daje mogućnost izbora kandidata po volji naroda.
Cuj ne mogu glasati nacionalne manjine, pa i vi ste zlocinci. npr. ja kao drzavljanin Bosne i Hercegovine, upisan kao Bosanac i Hercegovac ne mogu glasati??
Ma nisu dobro skontali. Pisu da sudije, tuzioci, drzavni sluzbenici i slicni nemaju biracko pravo. Stvar je u tome sto oni nemaju pravo da budu birani radi nepristrasnosti, ali imaju pravo da biraju tj. glasaju. A sto se tice nacionalnih manjina, koje su svakako drzavljani, one mogu glasati ali ne mogu biti birani npr. u Predsjednistvo BiH jer je to rezervisano za Bosnjaka, Srbina i Hrvata :)
Al' zato mrtvi redovno izlaze na biračka mjesta zahvaljujući bestidnosti i bahatosti nacional-fašista iz SDA, SBB-a, SNSD-a i HDZ-a...
Kme ! Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Nema veze, opet će biti dovoljno glasača koji će glasati za dosadašnje koji će da me zaštite i od ovih i od onih.
Ujko vas voli, poseban pozdrav mojim Điksonima