Nebojša Radmanović
0
"Bildt i Steinberg su prevareni"
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izjava o Tihiću je smišljena u dogovoru Dodika i Čovića prije nego je i počeo razgovor.Apsolutno se baca pjesak u oči građanima.Smišljaju smicalice jedni drugima,a ne kako nas izvesti iz ovog stanja.Nisko i primitivno,kako smo i navikli od njih.
Slušaj ti SKOTE SMRDLJIVI, takozvani \"Nele\", šta će da ti kaže teta Nada: RUPA TI JE KOD TVOJE -K.U.R.V.E.Š.T.I.N.E- MAJKE koja te je okotila, đubre pokvareno!!! Popi.škim se ja na Republiku Srpsku (koja je sve, samo nije srpska), a to svojatanje i nezauzimanje za braću je i dovelo, i svakim danom dovodi srpstvo i pravoslavnu vjeru na rub nestanka! Zašto ne pričaš malo o Kosovu i Metohiji, o srpskoj Krajini i našoj srpskoj i pravoslavnoj braći u Hrvatskoj?? Ne pričaš, jer je tvom smrdljivom dupetu dobro pod kapom mazluma Dodika i njegovih mešetara u Republici Srpskoj, ali ZNAJ da to neće potrajati duže od 2 ili 3 godine, i završićemo kao i naša braća na Kosmetu, koji su JEDINI HEROJI SRPSTVA na Balkanu! Ti tzv. Nele, i takvi kao ti su RUGLO srpskog naroda i najveći jadnici koji pljuju po Srbima- herojima iz Federacije, Srpske Krajine i Kosova i Metohije. SRPSTVO NIZAŠTA, RS = PROPAST ZA SRBE!
Ako ove providne igre rsovci smatraju dobrom politikom onda stvarno heheheh glupani.
Nele konju jedan, zivotinjo nepismena nisu ti ovo nadrealisti. Ako nema Bosne onda nema ni srba zivotinjo seljacka.
@RS Ti brate nisi razumio. Meni su potrebni Srbi, a ne Republika Srpska. Mi ne želimo da jedan dio srpskog naroda dobro živi u RS-u, a dok mi koji branimo srpstvo i pravoslavlje u Federaciji moramo podnositi sve, dok se vi klatarite po RS-u. Mi mrzimo bilo kakav tor i geto srpskog naroda, i zato pozdravljamo samo onaj dio Srba koji žive u Federaciji, a vas iz RS-a PREZIREMO!! Pozdrav i paćeničkoj srpskoj braći na Kosovu i Metohiji, a Republici Srpskoj želimo što skoriju propast, jer samo je SRPSTVO važno!
@lumpi kad vi sebi u glavi odblokirate da niste drzava nego samo entitet , i ne entitet jednog naroda e onda ce svi biti rahat ali i za to malo da se skonta treba imati vijuge ;)
ma, jestel videli??:-) Rado ofarbao kosu!!!!!!! Jeli lep ili je lep?))))))))) R(užan)S(rbin)4EVER @Srpkinja M.B...,Srbin FBiH-potpisujem! I mi u FBIH smo RS!
opetb pijan, odvedu ga koji dan na lijecenje od pijanstva a on opet, vise u RS-u ne kriju to
@xyz Kad predloženim zakonima ne budu umanjivane ili ukidane nadležnosti koje je RS dobila u Dejtonu, onda će takve zakone automatski prihvatiti i politički predstavnici iz RS i time će se odblokirati i proces ustavnih promjena. Dok god u Sarajevu te prijedloge zakona budu \"upakivali\" tako da u krajnjem cilju imaju smanjenje nadležnosti RS, logično je da se većina ljudi u RS s time neće složiti.
Radmanoviću, ti ne predstavljaš Srbe, nego Republiku Srpsku (i to ne cijelu), pa prema tome, nemoj da pričaš budaliještine. Postavlja se pitanje: KOGA TI PREDSTAVLJAŠ??
ko je poceo ratne zlocine i genocid u Vukovaru i zavrsio u Srebrenici??????? bolesni ideoloski nacionalni fassticki sistematski rasizam je SRBSKI NACIONALNi IDENTITET!!!!! BiH4EVER!
Lako je Srbima iz Republike Srpske pricati i odbijati sve planove, a dok mi Srbi iz Federacije patimo, i gradjani smo petog reda. Radmanovic prica o Srbima, ali samo onima u Republici Srpskoj, dok nas Srbe i srpske majke ostavljaju na milost i nemilost, a cak nas i ne spominju.... ... Evo, posljednji put su bili ovdje u Martin Brodu prije otprilike dvije godine i obecavali nam \"kule i gradove\", a sad zivimo tako da nemamo cak ni bus liniju za Bihac ili Banjaluku...... .... Ja znam da su se oni tako sa \"alijovcima\" i \"tudjmanovcima\" dogovorili, kako bi unistili sve sto je pravoslavno i srpsko u ovom dijelu BiH, ili kako bi nas preselili u selendre oko Banja Luke, ili u neke centre, ali neka znaju da je srpstvo i pravoslavlje jace od Radmanovica, Dodika i njima slicnih mu komunistickih otpadaka. SVE ZA SRPSTVO - SRPSTVO NI ZA STA, PA NI ZA RS! @Srbin FBiH, potpisujemo.
Mi Srbi iz Federacije nemamo svoga predstavnika ni u entitetima, ni u kantonima, ni u zajedničkim organima BiH. Ovaj glavonja Radmanović i njegov gazda Dodik su zauzeli busije u Republici Srpskoj, a nas Srbe koji branimo srpstvo ovdje gdje je najpotrebnije, ovi mafijozi su ostavili na cjedilu...... tužno, ali istinito. Nele, Drvar.
Eto da i jest sve tako, podjeljeno je sve maximalno i sad treba sve ujedinit a ne dijelit jos vise, ne radi Bosnjaka nego radi sviju, da nam bude bolje... Sad sto je teorija Srba uvjek kontra logike to je drugo, al eto moramo ih shvatiti, ostala im je RS i Srbija, nakon uspjesnog ratovanja na sve strane...
Pa genocidna fasisticka krvolocna mumijo vi lAZETE sve oko sebe ODUVIJEK-cak i sami sebe da ste nebeski narod,ubedjujete druge i svoje da ste jedna nacija,eh jadnici DOZIVOTNE krvave ubice-zrtve!!! BiH4EVER!