Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kakve seljacine je nas grad spao...
Neko sa tri godine nauci da ne baca papirice po ulici, a neka odrasla osoba baca ves masine u korita rijeka. Ovo sa otpadom i grafitima po istorijskim gradjevinama je nesto izmedju, a ti su izgleda najbrojniji. Oni sto smatraju da nije bas veliki grijeh zafrljaciti praznu kutiju cigareta u neki grm kad niko ne gleda ili praznu flasu usred ove tvrdjave (ili sta li je vec?) Njih zovemo "neodgovorni gradjani" :-)
Klošarizam Seljačinstvo Papanizacija Degenerikovanje
Koja je razlika između vandala i neodgovornih građana?
horde zla i dynamo dresden
Jučer sam šetao prema Kozijoj i vidio da su vandali porušili skroz onaj šadrvan iza onog tunela-skoro je pao a da vrhunac drame bude veći,u jednom momentu je počelo sipati kamenje po meni sa obližnjih stijena-pogledam kad baš sa bijele tabije trojica bacaju dole po šetačima........
andres_iniesta_2 21.04.2015. u 15:39 +9 njegova uloga je da prima platu i da statira u kukuruzu Dok ne naiđe kombajn.......
PA ŠTA SU SE DOGOVORILI I KAKVE KONKRETNE MJERE ĆE PODUZETI?
A zasto postoje sluzbe koje primaju platu da bi se bavili zastitom ovakvih objekata? Ocito ne mogu da stignu od kladionica,kafana...Odgovornost gospodo.Za tu rijec u ovoj drzavi niko ne zna.
D E M O K R A T I J A
Sreca pa bosna nije 25 god na udaru ne vandala i bandita vec GENOCIDASA I PLJACKASA sve vam bilo bijedno i siromasno USTAJ GLUPA BIJEDO STA CEKAS VISE?
Parac jadnice sto ti zivot prodje u davanju minusa BIJEDNICE MALI STA IMAS OD ZIVOTA PA SI TAKO FRUSTRIRAN? Nemas NISTA BIJEDNICE JEDAN umrijeces ko bijeda
E to ti je kad se svakakve bagra doselilo u sarajevo, šta drugo i očekivati, sramota, odraz kućnog odgoja.
ali brate čemu ljutnja, treba samo iskren biti, po bosni, a pogotovo istočnoj više od pola sela prazno jer su svi ili velika većina došli upravo u sarajevo i sa sobom ponijeli taj neki seljački mentalitet...nije to za grada.
Umjesto da se ovo restaurise, pripremi prica, kad je nastalo, ko je koristio, da se puni budzet, turisticka atrakcija, staviti odoru nekom i da glumi covjeka iz tog doba, jock.. Pusti neka smrdi i zjapi prazno. Koja smo mi sramota i kakvi nas ljudi vode. Ulozi u nesto, isplatit ce se, pogotovo ovakva gradjevina. Da je bogdo u nekom drugom gradu, na nesto bi i licilo..
Nije to vidjelo građanina. Ko zna iz koje se zabiti to doselilo.
ovakve stvari nikad necu shvatiti
Sta papcina i seljacina zna sta je tabija