Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jucer sam usao u BiH preko Broda, 2 sata cekao a kontrole su nikakve...nisu pojacane nego samo sporije obavljaju svoj posao. A na izlazu iz BiH guzva do rafinerije...cekanje oko 3,5-4 sata a ne 2 kao sto BIHAMK kaze!! Ljudi poludilli po ovim vrucinama, puno raje bilo sa malom djecom pa je cak i policija dolazila da smiruje ljude (znam jer sam posle granice sjeo popit nesto i osvjezit se na benzinskoj pa sam sve vidio).
je.be.m im maj.ku sve se fol nema a ide se na more pap.ci
Danas je bila vijest da nema gužvi na graničnim prijelazima. Sad pišete da ima gužvi.....pa de se saberite Nemojte pisati jednu te istu vijest dijametralno suprotno......nanu vam vašu novinanarsku....mrži ste mi od političara