Ministri u Predsjedništvu BiH
0
BiH želi u EU, EU je predana BiH
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda je jasno i Lagumdžiji i Amerikancima i ministrima...curcima palcima, , da vlasti ne može biti dok god se ne ispoštuje većinska volja Hrvata. Nije tu u pitanju ni Čović ni Ljubić, u pitanju je grubo pogažena ravnopravnost i konstitutivnost hrvatskog anroda. Onaj tko je to učinio mora napraviti korak nazad ...do \"Referendunske BiH\" i do Daytonskog sporazuma.. Ako se to ne učini, onda ćemo mi solo na početne pozicije: HZHB. Nema te sile koja bi nas u tome mogla spriječiti. Dakle, vratiti uzurpirano...ili razlaz. Zna se tko j na potezu. Nikakvi marifetluci en dolaze više u obzir.
..e ti ces bas upropastiti Srbiju i njene proizvodjace! idi popij svoju terapiju pa na miljacku lovit rakove i ribe.
-Jedna konsatacija,jedan je samo namjerni propust ucinjen od strane Europe i Amerike zasto su u Daytonu uradili da se u taj nakaradni Ustav u Daytonu zapise i odobri srbima to sto se sad zove RS,,,,to je namjerno ucinjeno na stetu Bosnjaka Muslimana, davnobi ta drzava zazivila,Samo to je namjerno ucinjeno,Kako ce ici dalje igraju na kartu DA VRIJEME UCINI SVOJE, Znaci zakon za slabijeg uvjek priredi poraz,,Dokazano ZAKON PRIRODE....!
eubih :Upravu si eu se prema Bosni ponaša kolonijalno i imaju politiku dvostrukih aršina sve ovo što se danas događa u Bosni velikim djelom su i oni krivi !!!
Dali gradjani BiH zele u EU?