Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja malenkost i neka treba na koju sam naletio u Amsterdamu,Dzeko snima : http://www.youtube.com/w atch?v=6YEM2rHWbsg&featu re=player_embedded
P.S. Ispravka: Predpostavlja se da su BiH politicari SVJESNI. Ubacite rijec svijesni jer nema editinga ovdje na komentarima. Hvala!
Ode BiH iz Savjeta Europe na osnovu nepostivanja ljudskih prava i nelegitimnosti BiH Parlamenta. Pretpostavlja se da su BiH politicari koje su POSLJEDICE toga ili... JOS nisu? Pratite novembarska izvjesca iz EU Skupcine/Skupstine pa ce se pojasniti. Jos vise ce iskljuciti BiH iz SVIH medjunarodnih institucija. Krasno! Produbljivanje izolacije i ghetoizacije. Uzivajte! Upss jos i ovo... pripremite se da vratite kredite koje ste uzeli!
poslusajte Dodika i gotovo Bosnjaci su umno retardirani...kao s takvim bilo sta dogovoriti
HVALA VAM GOSPODINE SASI I SVAKU VASU RIJEC POTPISUJE! USTAVNE REFORME POD HITNO TREBA URADIT A NE POSLIJE OKTOBARSKIH IZBORA! NEPRIJETELJI DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE KO SPIRIC, DODIK, TIHIC, TADIC, JEREMIC, I POJEDINI DOMACI POLITICARI KOJI CUVAJU SVOJE FOTELJE PO SVAKU CIJENU RADE I BLOKIRAJU VAZNE , NEOHODNE I KONKRETNE REFORME ZA DEMOKRATSKU FUNKCIJU DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE! TREBA SANKCIONISAT SVE OVE KOJE SAM NAVEO I SVAOG PO SVOJOJ ODGOVORNOSTI! UKIDANJE ENTITETSKOG GLASANJA I ENTITETSKIH GRANICA KOJE NISU POSTOJALE DO 1995-E GODINE! STAVIT NA FUNKCIJI USTAV 1992-GODINE KOJI JE I DAN DANAS VAZAN JER NIJE BILO DRUGOG! TREBA BOSNI I HERCEGOVINI GRADJANSKI DEMOKRATSKI FRONT! I SKINUT SA FUNKCIJA TRI PREDSJEDNIKA VEC DA NASA DRZAVA IMA SAMO JEDNOG PREDSJEDNIKA, POLICIJU I MINISTARSTVA, PARLAMENT! KOLIKO PARA SAMO KOSTA BOSNU I HERCEGOVINU SVA ADMINISTRACIJA DO SADA TE PARE SU MOGLE UTROSTRUCIT EKONO:MJU I PROSPERITET NASE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE
Ispravka gosp\'n kimo: BIH ZBOG RS kasni za ostalim zemljama! Dje bi mi care bili da BIH nije organizovana kao sto jeste.