Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedan od niza uspjeha bih rukovodstva, ... BRAVO!!!! ovo je mali korak za Musu i Ivu, ali je veliki za BiH
U cemu ce BiH saradivati sa Swazilandom? Zemlja u kojoj je preko 30% stanovnistva zarazeno aidsom a prosjecna zivotna dob je 31... O cemu li su oni diskutovali.....?
Samo da vam javim i da je Ivan u New York-u sa rajom u jednom restoranu navijao za BiH kad su igrali sa Portugalcima. Zena mu dosla sa zastavom BiH. Cestitke.
svaka cast ivane, bar neko nesto radi u ovoj drzavi, znam da su ovo beznacajni koraci za mnoge, ali pokazuje trud, i od malih se krece
Jedina ekonomska suradnja između Svazilenda i Kvazilenda jesu troškovi ambasade...Sad kad nam krene
barbalic je do sada pokazao toliko da ga u ozbiljnim kombinacijama treba imati za ministra vanjskih poslova. on je vise uradio iz njujorka za godinu dana na vanjskoj politici nego alkallaj u svim silnim posjetama u tri i kusur godine svog jadnog mandata.
Taman svakako smo isti ko i oni ...ne ne mi smo gori...
vidje ovog levata ambasadora..
LOL, za ozb.? Jel mi treba viza za tamo?