Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...maloje potrajalo...dok su jedni druge našli na mapi...
e AKO NAM IKO POMOGNE , ONI ĆE ..
Koga će postaviti tamo za Ambasadora? Možda bi Zlaja postavio punca, ali mora dobiti saglasnost od Bakira. A možda će Bakir postaviti uglednog kantonalnog zastupnika Radeljaša.
Sad se mozemo oplođavat sa Sejšelkama uz cvijetni aranžman oko vrata.
Taman ovako bogati mozemo i na odmor :P
Hoce li mi neko reci gdje se nalazi ta zemlja?
Eh super. Nakon sto smo dospjeli na crnu listu "money laundering" zemalja, sada mozemo zvanicno graditi diplomatske odnose sa big players u ovoj crnoj oblasti. Kao npr. sa Seychelles. :-)
Znači tu će naši političari da odmaraju i pobjegnu od svakodnevnog stresa,jadni oni...
sa sejselima se uspostavljaju diplomatski odnosi da bi se nesmetano prale pare......sejseli su poznati po tome sto svi bogatasi svjeta tamo imaju ofsor racune u bankama......tojest ne pita ih niko ko su,odakle i kako su stekli pare :)))
Eto nama prospriteta! Evropo, glabaj ga
Nekom je potrebo radno mjesto :)
Seychellen raj na zemlji. Predivno nesto.
Još jedan uspjeh MIP-a na čelu sa uvaženim prof.dr. Zlatkom Lagumdžijom. Hvala Vam, pokažite kako se može kada se hoće!
Bravo, jako bitan strateški i regionalni partner!