Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako sebi nadje ravnog, tu smo mi negdje sa Kongom u svemu samo eto sto smo mi malo vise bijeli XD
jel ovo na slici kralj King Kongo?
Malo sam potrazio, ovdje imate podataka: http://www.mfa.ba/vanjska_politika_bih/bilateralni_odnosi/datumi_priznanja_i_uspostave_diplomatskih_odnosa/?id=6
A dobro eto svi ste pametni, pa mi objasnite sta to znaci uspostaviti diplomatske odnose?. Kakve veze ima otvaranje i zatvaranje ambasada uopste?. Pobogu ovo znaci da su dvije zemlje uspostavile diplomatske odnose, ostvarile prve zvanicne kontakte. U stvari je ovo medjusobno priznanje drzava. Ako ste protiv ovoga, onda znaci da ste i protiv BiH i njenog medjunarodnog priznanja. Malo objasnjenje sa wikipedije: Diplomatski odnosi - Diplomatski odnosi su službeni odnosi između država, odnosno drugih subjekata međunarodnih odnosa. Za postojanje diplomatskih odnosa između dviju zemalje nije nužno da one imaju međusobno uspostavljena diplomatska predstavništva, iako se nakon uspostave predstavništva može govoriti o stalnim (redovnim) diplomatskim odnosima.
poslat ce mo im Heću i Hareta da prave elektrane duž rijeke Kongo :D
Bravo majstori! Zatvaramo ambasadu u Argentini, ustostavljamo nove odnose sa Kongom. Ma ja. Zatvorimo ambasadu u Danskoj, Spaniji i Francuskoj. Otvorimo nove u Eritreji, Somaliji i Laosu. To gradjani BiH traze!
prepo se,jos da nas je kongo degaziro,nebi nas nidje bilo...oni kreiraju svjetsku politiku...
Ahh, sad mi je laknulo! Bas sam sekirala hocu li ovo docekati...
To da ja mogu hitno dovest iskusne placenike ko Mux kad krenete na mene, il na Fahra, sace i bezvizni rezim za njih.
e pa stvarno ....
Super
jesu i nasli drzavu KONGO