Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J . E . B . A . L . A . ti cijela BiH komplet familiju
Jadna je zemlja koja ima ovoliku gomilu isfrustriranih malokitih chibonja kao ti..glavu dajem da nosis cvike i da ti je penis u punoj erekciji maksimalne duzine 9 cm..
pogledaj se samo..pravi si krmak.tako i izgledas..jadna je institucija u kojoj si ti na celu a pogotovo zemlja koju ti predstavljas u medjunarodnim okvirima...
Bosno moja, zar si na ovakve BILMEZE I VOLUSINE spala kao sto je taj na slici?
Ambasador Barbalic je pametan, sposoban, inteligentan i zastupa interese svih gradjana i gradjanki ove zemlje. Njegova jedina mana je da nije fasista i to je trn u oku mnogima. Momak je zreo i sposoban da obavlja svoj posao. Da Bog da da imamo vise takvih koji ce se boriti za BiH i dostojno je predstavljati u svijetu.
ako ste uspjesni kao i kod kuce - jadno je to vijece
Ne kaki neradniku..
VEŽI PSE I NIŠTA NE DIRAJ!
uspješno?jašta-ŠUTI I NIŠTA NE DIRAJ !