Mjesto opuštanja, zabave i šopinga
5
BiH u Dubailandu, najvećem turističkom projektu na svijetu
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nocas vetar grane lomi oluja se sprema kada skupim sve sto imam opet nista nemam
U svakom slucaju dobro za promociju BiH, ali ovaj Dubai pocinje da lici na neki kic... Iako, rado bih pobjegla tamo barem na jedan dan iz ovog mracnog tunela.
Za 2 godine Fudo otvara burekland,lokacija vec u pripremi.
otvorio kiosk? hahahahahahahahhahahahaha ahhahahahahah hvala klix nasmijali ste me, a to zadnjih dana nije lako...
Nije Dubai Land nego "Global VIllage"!!! Na slici je naselje Jumeirah Islands (dno slike) a iznad je Jumeirah Lake Towers i na vrhu Dubai Marina! Dubai Land je TREBAO da bude projekat toliko veliki da bi se mogao vidjeti iz svemira (imao bi naselja, shopping centre, universal studios, itd)...a global village traj 4 mjeseca godisnje i to je kao vasar - izlazu zemlje svoje stvari...ali cuo sam da je burek za pohvaliti se :)
dubai je epitom neukusa i megalomanije
nisu svi prodali guzu kao vi,toliko ste nam ukaljali obraz da te taksisti prepoznaju po faci a prodavaci u trznim centrima nude steroide ispod pulta,sramim se sto po jeziku pripadamo istom civilizacijskom krugu
po tvojim komentarima se vidi ko je zadojen nacionalizmom,fasizmom,nekulturom,itd. svaki nacionalista je isti jer nacionalizam je uvijek bio pribjeziste hulja
Klixu , jesi zahebant , hebo te Fudo trafikant !
Volim kitu vise od bureka
@ Ja ... to si ti iso u York i Moskvu i bubo lokalne pa zato pricas da je prepuno ... otidji u malo normalniji dio pa ces vidit sta je zivot papane zaostali ... :)))
''nigdje na svijetu nisam vidio toliko prostitutki na ulicama kao u Dubaiu,stoje u grupama pa 50-100 po ulicama u nocnim satima bukvalno ne mozete proci pored njih da vam ne dobacuju i zovu vas na sex. '' Kako zadojeno malo srpsko fašističko go.vance zamišlja svijet. Grohotom ti se smijem genocidaška budalo
Dubai je posljednje mjesto u svemiru gdje bih otišao na odmor...toliko ljepših civilizacija a uuuu ,
Ne znam za tebe al mene ni Turci ni Austrijanci nisu pokušali uništiti nego nadamnom vladati, a jedino su me Srbi i Hrvati pokušali i pokušavaju uništiti.
Ta ce diznilend...
a gdje je naš kiosk, ja ga ne vidim
Beduini grade zgrade koje mogu biti uništene jednom bombom u sekundi, umjesto da ulažu novac u obrazovanje muslimanskog naroda.