Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podatak sasvim dovoljan, da se zapitamo šta nam se dešava, gdje idemo i kako da dođemo pameti.. P.S. Izvolite, i dalje skrnavite naša dva najveća blagdana, Ramazanski Bajram i Kurban Bajram..
...čemu taj pi-es ?
@commi:) Lična poruka pisca, izdvojeno mišljenje.. Ulazeći u elektronsko doba, zaboravili smo pravila pravopisa i lijepe obrazovne manire, sve se manje-više svodi na "smajlija"..
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Mi smo specifican narod, voli da se cuga i sta sad. Po tom pitanju smo u neku ruku i kulturni, jer da vidite svabe, engleze il skandinavce kako cugaju i sta rade, smucio bi vam se zivot. Vjeru necu da mijesam u ovo, ko voli da popije neka pije, ko voli da klanja neka klanja svakome njegovo. Trebamo biti vise tolerantni i ne zabadati nos gdje mu nije mjesto.
Australci, Britanci i Nijemci najvise mogu potegnuti barem kad su na odmoru, svako malo nesto polupaju,....
ODGOVOR Nicku: "TURCIN":"Podatak sasvim dovoljan, da se zapitamo šta nam se dešava, gdje idemo i kako da dođemo pameti..P.S. Izvolite, i dalje skrnavite naša dva najveća blagdana, Ramazanski Bajram i Kurban Bajram.. " ODGOVOR: Drug moj dešava nam se sljedeće: djecu nam vrbuju VEHABIJE, PRVAČIĆI nam uče vjeronauku (nešto što je lična stvar), žene okolo hodaju umotane ko mumije, pokušava da nam se promjeni vjekovnni način života-"naš način, kakav je takav je naš je način"....eto da ne nabrajam PAMETNOM JE I IŠARET DOSTA !!!!!
Bolje i to nego droga....pomalo :-)
Neki spominju ovdje, kao prije rata se pilo i to normala i nazivaju to tradicjonalnim islamom, neka svako razmisli sto je rat bio a nije dzabe, vecinom su tradicjonalisti koji su mislili da mogu koju popit krivi, izazivajuci Boziju srdzbu, naravno dolaze sankcije, i opet ispunjavama limit, isti smo oni prijasnji narodi , vidimo ali vjerovati necemo, ali Bog je milostiv pa nam pusta, ne bi li se spametovali i vidjeli koliko je sati, ali kakogod neko ce biti u pravu i drago mi je sto cemo saznati ko je u krivu a ko u pravu, et tako .
ako je ovo tacna informacija stvarno sramota, a da ne kazem koliko ce se njih sutra navece napiti a u toku dana ce okusati kurbansko meso stvarno sramota za nasu zemlju..
Sve balijetine inače iz "vjerskih" razloga nepije uopšte alkohol niti jede slaninu i pečenu prasetinu(najmanje njih 30-etak je lično mene molilo da ih odvedem na pečenu (na ražnju)prasetinu,i zanimljivo je da je većina njih izgovorilo istu rečenicu"nemoj molim te da za ovo saznaju oni moji"
pa vecina ljudi uopce ne jede svinjetinu,to je najgore i najnezdravije meso....ako ja mogu bez ikakvog mesa sto musliman ne bi mogao bez svinjetine...
e a sad nam dajte po pivu svima :)
a šta ce sirotinja
bosanci pogledajte jel lijepo ovo prestanite piti ja sam pusio 14 god po 2 kutije malbora ali od 2010 presto sto sam daio pare za cigare mogo sam malu kucu napravit, bacite otrov
A gdje su veseli strojevi?? Kod njih smo na prvom mjestu!!
U mene ne valja voda iz vodovoda pa stalno se moram osvježavat chivasom, ginom, likerom pa i brljom ako je dpbra. nije do mene majke mi
Dobro je samo dalje od kola :)
Znamo o znamo da alkohol škodi, al rakije amo jer utjehe nema u vodi.
Dokle god sa mojim konzumiranjem nisam na teretu porodice i drustva boli nekoga neka stvar sta ja radim u svoje slobodno vrijeme.
Ajde sada prepucavajte se vjernici dragi ajde da vidimo ko je najveci musliman, niste odavno, joj Bosno sta si izrodila...