Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne samo da u BiH nema politicke volje za brzi oporavak zemlje, kako ova gospoda zakljucuju nego nema ni gradjanske volje da kontrolira kriminalce koji su na vlasti! Sto vise, upravo je narod tj. (ne)gradjani lijepe nase BiH isto tako odgovoran za situaciju u zemlji kao i politicari! odsutnost civilnog drustva kao kontrolnog mahanizma na politickoj sceni takodjer usporava napredak! No, koga to interesuje? Uskoro ce izbori i sve ovcice ce opet za svojim stadom i cobanom zastupati kolektivni interes \"svete im nacije\" istovremeno zaboravljajuci svoje individualne interese (bolje skolstvo, socijalna skrb, posao). Sve dok je civilna svijest obesvijestena, ne moze nam pomoci nikakav Lajcak, Inzko niti bilo ko drugi. Samo mi sami mozemo promijeniti stanje u drustvu i zemlji!!!!! Al´ do tada ce izgleda jos mnogo vode Bosnom proteci.... Neka nam zato i dalje drugi upravljaju zemljom jer mi to naprosto ne umijemo!
TREBA REVIZIJA TUZBE PROTIV BILJANE PLAVSIC, KRAJISNIKA, I PROTIV SRBIJE! NE TREBA VISE CEKAT CRKAVICE PRAVDE OD HASKOG TRIBUNALA ( TRI MJESECA SRAMNOG CEKANJA NA NASTAVAK PROCESA MONSTRUMA KARADZICA), VEC TUZIT POD HITNO U USTAVNOM SUDU BIH-E PONOVO MONSTRUMA BILJANU PLAVSIC, KRAJISNIKA I SRBIJU ZA SVE STO JE POCINILA U BIH-I! POSEBNO TUZBE PROTIV S.A.N.U;i DOBRICE COSICA,VUKA DRASKOVICA,MIRE MARKOVIC,VOJISLAVA KOSTUNICE,LJUBE ( TATE) TADICADARKA TRIFUNOVICA ...ITD. TUZBE I INERNACIONALNE POTJERNICE PROTIV OVIH NA LISTI! POSEBNE POTJERNICE ZA HAPSENJE MONSTRUMA RATKA MLADICA i GORANA HADZICA, TAKODJE PROTIV BORISA TADICA I VUKA JEREMICA JER ZNAJU GDJE SE NALAZE RATNI ZLOCINCI I BJEGUNCI I NE ISPORUCUJU IH ! ZVJER TREBA UDARIT I SPUSTIT GA TAMO GDJE MU JE MJZESTO! S RATNIM ZLOCINCIMA, AGRESORIMA BiH-E I TRAZIT PRAVDU!SRBIJA JE BOLESNA NACIJA......I VISE NEGO BOLESNA ONA JE ZLOCINACKA I BESTIDNA, AGRESIVNA I MANIPULATOR! TUZIT I HAPSIT SRPSKE ZLOINCE MONSTRUME!
DOK SE VELIKI BROJ MONSTRUMA \\\"NA CIJIM JOS UVJEK TOPLIM ZRTVAMA - TERORISTI PRAVOSLAVLJA UDARISE TEMELJE MANJEM ZLOCINACKOM ENTITETU\\\" SIROM SVIJETA SE JOS UVJEK KRIJE I DUGO CE SE KRITI POD LAZNIM DOKUMENTIMA IZDATIM U ZEMLJEMA TERORIZMA SRBIJI I CG, ZLOCINCI TIPA \\\"VESELI\\\": Osumnjičeni za ratne zločine Veselin Vlahović, koji je uhapšen u Španiji, priznao je ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije. Prema pisanju madridskog dnevnika \\\"El Pais\\\" on je tokom saslušanja španskoj policiji rekao da je ubio više od 100 muslimana. \\\"Ubio sam više od 100 muslimana i zapalio njihove leševe\\\", prenosi list njegovo priznanje, dodajući da se ne kaje za ova nedjela. On je u utorak uhapšen u mjestu Altea, a prema pisanju \\\"El paisa\\\" priznao je da je bio vođa grupacije \\\"Bijeli anđeli\\\", čiji su članovi tokom ratova na Balkanu, početkom 1990-tih silovali brojne žene.