Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemamo mi drugorazredne građanje već drugorazredne s.eljake
Nasa je omladina obrazovana samo sto zbog stanja kakavo je bilo ranije, a nadam se da ce se sada promjeniti, skolovani i obrazovani nemaju posla, a oni drugi imaju.. Jadno je to sto se mora placati za poziciju na kojoj ne mozes cak ni napredovati :( Odlican primjer je posta ili telekom...
SDP-om upravlja Sredoje Nović, pouzdano.
Da smo drugorazredni, ne bi iz Njemacke i drugih zemalja EU trazili nase inzinjere i doktore, tako da je ovakav komentar iz Ureda Vijeca Evrpoe jako uvredljiv.
Malo me nervira ovo parčanje države za svakoga ko se oglasi -.- Ali bit će ovo sve ok uz vladajuće stranke ja sam ubjeđena :)
Baš me interesuje koliko je romske djece u školama u njemačkoj ili francuskoj, ili da li postoji segregacija u školama u zapadnim zemljama
...građani su nam, fakat, prvorazredni...