Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postovani, Mala korekcija. Nisu krivi gastarbajteri. Oni su i jedini koji se drze saobracajnih pravila. Svakodnevno smo svjedoci kako se svakojakim bosanskim truljama prestize gdje je to nemoguce. A to da su za sve krivi gastarbajteri, malo ti je to suplja.
Mismo glasali za zastupnike u parlamentu kojisu usvojili zakon za bezbednost u saobracaju.Ko treba da provodi zakon pa naravno POLICIJA I SUSTVO .Znaci za sve stradale u saobracaju onsu krivi jer nesprovode zakon u djelo nerade svoj posao korektemo.
Citam razne komentare i vidim zakljucak dabise proveli zakoni kojisu lijepo napisani treba jak policijski sistem, jase slazem sa mnogim ipak policija ne radi svoj posao kako valja.Prosle godine odmor sam proveo u Sarajevu i 50% vozaca ne koristi sigurnosne pojaseve , prvo moj rodjeni brat nijese svezao ,kritikovosamga i poslusoje kritiku , nadamse da idalje postuje ne samo sigurnosni pojas za sigurnost nego i ostale saobracajne propise. Evo samo policija da radi svoj posao korektemo i da sakcijonise sve prekrsioce ,za pojaseve,nepostovanje brzine kretanja, prolazenje u zrveno na semaforu, voznja u pijanom stanju, i ostale saobracajne propîse i da sva finazijska srestva uplati na ziro racu , posle jedne godine dana ta srestva moglabise iskoristiti za kupovinu kamera za nadgledanj kojebi mogli istalirati na ulazima i izlazima gradova , usamom gradu na riskantnim raskrsnicama, na raznim djelovima puta i posle sav taj cijo sistem povezati u jednu zjelinu ubjedjensam dabi postigli zapazene rezultate u bezbednosti svi ucesnika u saobracaju.Zakljucak POLICIJA sa represivnim sankcijama moze da utice na savjest ucesnika u saobracaju .
ja sam istog misljenja. drotovi su gori nego pjani vozaci na cestama...
Najvise su krivi majmuni kao na primjer tip koji se naroka u nekoj kafani i vozi lijevom trakom.Poslije se hvali jos kako se nije nikom htio da skloni.Pa Bosna je puna tih budala.A policija (zar je ono policija) sta radi ,ceka samo da uzme 20-30 od neke potencijalne zrtve najcesce nekog sa stranim tablicama.Vidim svake godine isto,tolerise se manje vise sve ubicama na cesti a ljudima koji nemaju iglu u prvoj pomoci naplacuje se kazna.Pa da je BiH pravna drzava kao sto nije takve policajce bi trebalo odmah smijeniti jer su oni najodgovorniji za ponasanje vozaca.Drugacije bi i te budale vozile kad bi znale da ce izgubit vozacku ili odlezat koju godinu.Ovako nazalost izginuse mladi.Putevi nisu najbolji ali prilagodi mu se ,ne vozi 120 gdje 50 normalno.Valjda je to lakse.
za sve su krivi gasterbajteri s svojim mercedesima i šta ti ja znam bavariš motor wagenima koji misle da voze avion a ne auto pa kad ga nagare ko da su sami na cesti! a nije tako?
NORMALA CUJ PJANE NAJVISE NA CESTAMA ONA PRCENA POLICIJA NERADI SVOJ POSAO PISANI PEDERI. FK VELEZ DO GROBA. JEBEM ONOM SUDIJI MATER STO JE PLACEN DA VELEZ IZGUBI DABOGDA SE RASPADA U LESU MATER MU JEBEM
Ma gdje svi zure, jedan je zivot i vrijedniji je od bilo cega, pazljivo!
ma krivi su i vozaci a i katastrofa od cesti
ajde, makar smo i mi prvi u necemu!!
Najmanje su krivi putevi i dobivanje vozacke preko stele. Veliki broj nesreca za koje sam cuo su nepojmljive. Kao preticanje slepera u tunelu i tome slicno
treba jebat mater svakome ko dadne djetetu da vozi auto ispod 21 godine, da zivimo u ravnici sa pravim putevima pa hajde!
70% vzaća bi trebalo da ostane bez dozvole trajno, jer su manijaci na cesti i nemaju pojma o kulturi vožnje.
Edis govori pametno :))) niko vishe ne postuje znakove ni ostalo sto dolazi uz promet samo ceraj!!!!!!!!
dragi ljudi koji vam je kurac, ...?..