Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjeti ih necemo.
Jedva cekam da to vracamo
ma i lud nebi vjerovo OVI FINANSIRAJU NASE DA STO VISE MOGU PODNJETI FINANSIJSKI DA NAS GURNU DUBLJE DOLE????????????????????????
Sad se opet ima sta pokrasti....
Tako bi i ja mogao biti predsjednik drzave ...
Samo UZIMAMO a najdalje za desetak godina biće " hajmo malo RESURSE NA PREGLED " :)))
Sada ocekujemo da BiH politicari uzmu svoj dio kolaca
i to jos nam kredit u stranoj valuti uvale.................... joj sto nas utopiše
nije mi jasno sto uvjek kredite zovu "pomoć"
http://www.ADmimsy.com?R=radipazaradi uvjerite se sami!!!!
http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta
JA DOSAO SAMO ZBOG KOMENTARA
opet cemo mi to vratiti. :D
ajde mali bosanac,oladi! proziran si ko staklo
UHAPSITE I TUZILASTVO ZATO STO NE HAPSE OVE BARONE STO ZADUZISE NAROD VIDITE DA SU UZ NJIH.OVO SU UNUTRASNJI NEPRIJATELJI DRZAVE.
Pomoc u vidu kredita?!? Gluplju recenicu odavno nisam procitao. Kao eto mi imamo banke i EU da nam pomazu tako sto ce nam nabiti lihvarske kamate koje ce nas odvesti u duznicko ropstvo. Onda ce na ime tog kredita reci: Platili ste do sada 500 miliona kamata,ostaje vam jos glavnica,ali umjesto toga dacete nam sve izvore vode i sve sto nam bude zanimljivo. Treba otjerati ovu bagru koja hoce bolesna pravila instalirati u BiH, u zamjenu za pomoc u vidu lihvarenja.Mrrrrrrs!
Sve ide to u Tihicin dzep