Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako će se usvajati zakoni kad je preća revizija, kad je preća osuda Rezolucije EP-a,, kad je preći referendum...još koje šta nije usvojeno, pa opet se živi... Osim toga imamo svoju struju, pa eto i dio izvozimo koji klinac hoće ovi stranci, da mi njima dajemo gigavat za KM a oni nama megavat za 15 KM.
ima li jos sta da nas pogodi zahvaljujuci ovim nepismenim vlastodrzcima ?
Jel neko zna o kakvom se zakonu radi. Sta cu to obecali pa im se sad ne svidja?
a napredak??
Ako je taj dogovor dobar za BiH treba ga preuzeti, a ako nije odbacit.
Uhljebi i lezihljebovici nisu u stanju polomljeni stub na vrijeme da promijenu a kamo li da neke standarde ispostuju, oni su naucili da diple na racun naroda i drzave!
Baš na LEjlet ul Ragib ( noć želja )? E bogami ispuni mi se , hvala ti Bože. DOdgodine ako bogda znaš onu moju najveću želju ? Koju ?? Pa čehoslovačku . Koju ba ? Ono pitali njih u vrijeme ruskog režima kojeg Srbi sad prižlejkuju, koja im je najveća želja ? Kažu: DA NAS KINEZI PREGAZE 3 PUTA ? ZAšto tri puta ??? E PA ZATO JER BI PREKO RUSIJE MORALI PREĆI 6 PUTA !! A danas ČEška zemlja sa najvećom zaposlenošću u EU ! O jada i mizerije NAŠE, uživamo u vlastitim HOVNIMA.
Jjebbemm sve jednom političaru sve po spisku koji je ovdje usporavao od napretka
SDA+HDZ = kriminal , zaposljavanje porodice, porezi , lopovluk, inostrane sankcije, i onda ih popovi i hodze vade kod naroda
Ovo je samo igra da se privatizuje elektroprivreda i rudnici.
Ovi nasi politicari su samo za motike
Banana drzava u kojoj zive majmuni !!
Možel se čestitat ?? Šta ba sankcijama čekate tolike godine samo ih udarajte i objavljujte na društvenim mrežama ! SVIMA NA ZNANJE njihovo sranje ! I NEK SE STIDE VJERSKE ZAJEDNICE koje ih štite i promoviraju !
@petar155mmhaag Da, smrdljiva pogana vlasino. Samo sad je u nadleznosti drzave, a oni hoce da to spuste na nivo entiteta.
Sreća u nesreći, sad zbog viška proizvodnje bi je mogli malo građanima pojeftiniti... mada dolazi ljeto, pa tako da... nea veze i onako nema smisla...
Ne radi nasa "energetska zajednica" na tom principu. To... ekonomija... ponuda i potraznja. Da rade, ne bi imali ni 10% radnika, vise od 90% rudnika i struju bi placali po Njemackim cijenama. Umjesto toga, imamo SDA energetiku gdje robijasi kao Kukic diktiraju "predsjedniku" Bakiru da im da milijardu maraka kako bi mogli da prave licne termoelektrane iako i ovo sto imamo nije ekonomski isplativo.
Novinari ne izvjestavaju onako kako jeste. Nije kriv entitet Federacija ni trunke, zato sto ovaj smrdonja Kopač i ostala bagra traze da se sa nivoa drzave nadleznosti za gas i ostalo spuste na enitete. Mi nemamo drzavni zakon koji entitet rs blokira vec 20 godina, i onda smradovi iz EU su se odlucili da udovolje genocidasima na stetu drzave. Smatraju da ce lakse prevariti Bosnjake, pa ce ako se to dozvoli onda pijani Pero u Zvorniku zavrnuti gas (plin) citavoj drzavi.
Zasto narodu ne objasnite da su ovakvi zakoni uvijek na drzavnom nivou, i ako bi se ovlastitli entiteti to bi bio nevidjen presedan i mi bi bili jedina drzava u Evropi koja ima takav zakon.
EU konstantno radi na stetu drzave, samo narod to ne moze da skonta sve da mu nacrtas svaki primjer posebno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)