Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TAKO JE nek ti se mama i tata razidju
sta je ovo http://www.state.gov/www/regions/eur/bosnia/bosagree.html
ujguri su kineski muslimani majmune jedan nepismeni. to bi bilo isto kao kad bih ja tebe zvao igbo(nigerijski katolicki narod).ponekad se treba malo raspitati prije sto se odluci nesto pisati, a ne samo koristiti izraze koje cujes na tv.
Odlucili Ujguri da procitaju Ustav :))))))))))))))))
SRB-IN i HERCEG-BOSNA: potpuno ste u pravu, svak na svoju stranu i budimo dobri susjedi. ovako cemo se glodjati do sudnjeg dana. pogledajmo primjer srbije i hrvatske. da je jugoslavija ostala, jos bi se svadjali.
SRB-IN quote\" pa vama kad bi covjek da dve ovce na papiru da sacuvate vi bi ste jednu izgudbili...eto kakvi ste nema boljeg dokaza od ovog izgubili ljudi Ustav svoej drzave...hahahahahha D E G E N E R IC I !!! \" Jednom da se i mi slozimo. Nista od ovog nije za cudjenje. Bosnje su izgubile 49% teritorije, sto je dokument koji im uredjuje cijelu drzavnu i gospodarsku strukturu za njih. Nego, mi svatko na svoju stranu. Izgleda da ce Bošnjakistan da u cjelosti nestane sa mape svijeta kako su ove dzihadlije pocele.
Šta god ko mislio, ovo je GLAVNI dokument BiH, jači i od ustava (koga još nema). A onda onu jednu kopiju Hare zijani prije po godine. Još je ljepše što Dejtonski sporazum NIKAD nije zvanično preveden ni na jednu varijantu ovdašnjeg jezika, ni bošnjačku/bosansku, ni hrvatsku, ni srpsku, jedini prijevodi koji postoje, nezvanični, i koje citira i OHR, jesu nevladinih organizacija kojima rukovode Sevima Sali i Srđan Dizdarević. A onda se pitamo zašto smo (polu)zvanično - a faktički definitivno - nekakav (polu)protektorat.
Sta radi vlada, osim sto 14 godina usvaja SISTEMSKE poluge /zakone/ po svojim arsinima usmjerenim direktno protiv DRZAVNE IMOVINE iz 1990. i ostatka jada od te ey.YU imovine, sta radi vlada po pitanju izdavanja biometrijskih pasosa? ZAMIJENITE NAS ZA Turke, Fracuze, Marsovce, Zanzibarce, za koga hocete , pa radite sa njima sta hocete i POPUSTITE nas vise vasih stupidnih prizivanja popisa iz 1991. - mnogo je ratova bilo prije, pa sto ne bi popisali \'\'svoj narod\'\' iz 291. pne.ili barem do 1918. pa dopisite apriori sve do 1 000 001. samo NAS POPUSTITE i OTPISITE jednom za svagda iz VASIH USTAVA koji nisu mogli/smjeli biti POTPISANI prije nego su procitani - pa da je zakon o kucnom redu bilo bi suludo da PREDSJEDNIK KUCNOG SAVJETA obavlja PREDSJEDNICKU duznost hausmajstora a da sam zna SAMO DA se POTPISE u ime SVIH stanara! Da je pascara imali bi vise respekta prema njoj i njenom ukucanu, a ovdje se igrate sa \'\'NEVIDJENIM potpisom na DRZAVNI USTAV\'\' !!
Znaci da je ustav Bosne i Hercegoine najvazniji:)daytonski sporazum u zaborav
vi ste degeni kojima ravnih nema e bas ce vam francuska dati sve kako treba, oni su bili glavni sponsori srbskih kasapina
onaj koji je DOGOVARAN u Parizu a POTPISAN u Dejtonu, sada?? Pa kako se predsjedniku i predsjednistvu DRZAVE moze desit da NE ZNA sta potpisuje u IME DRZAVE i NAROOOODA ?! SADA VLADA trazi STA??? Sta je radila FBiH VLADA 15 godina? Dobivala na \'\'vremenu\'\' ali bi jos??? _________ Radila je ovo : http://www.smedia.rs/vesti/detalji.php?id=20723 Okružni sud u Beogradu delimično je usvojio zahtev tužilaštva i doneo odluku da se privremeno oduzme tri zgrade, četiri kuće, dve kuće-lokala i četiri stana od bivšeg direktora Elektrodistribucije Beograd Branislava Uskokovića i članova njegove najuže porodice, saopštio je taj sud. _______________ http://www.smedia.rs/vesti/detalji.php?id=20723
ha ja, neko je to smece od dokumenta spremio i gdje mu je mjesto
E bas tako Hrvoje, tako se izgubise i Hrvati u BiH.
komedija, izgubili ga, ovo se samo u Bošnjakistanu može dogodit :)
volim piti urin kao i moj uzor raso, aka dragan dabic inace nemam zivota pa po citav dan sjedim za kompjuterom i istresam svoju depresiju na sarajevo-x.com-u